17 Temporada La Xarxa Ulldecona

La Xarxa Ulldecona continua la programació al Teatre Orfeó Montsià.

El monstre de colors “ dona el tret de sortida i la “ Maga Melanie” estrenarà “Glam” a Ulldecona.

La programació familiar de la Xarxa Ulldecona reanuda l´activitat al Teatre Orfeó Montsià després de sis mesos al tindre que suspendre les actuacions per la crisi de la pandèmia.

El proper dissabte dia 3 d´octubre a les – 18:00 h. – Ulldecona recupera així els espectacles a l´interior de l´equipament, amb aforament reduït i amb totes les mesures recomanades, amb espectacles nous i recuperant una funció ajornada la passada temporada.

La Xarxa Ulldecona ha apostat per una de les propostes més exitoses de la literatura infantil, èxit assolit durant els primers dos mesos de l´any a Barcelona, “El monstre de colors” un conte de l´il.lustradora i disenyadora gràfica, Anna Llenas. Una producció de Transeduca i Tutatis que ara es present als escenaris, amb dues actrius a escena, on transmeten sentiments d´empatia i al temps permet facilitar als més menuts de casa les diverses emocions.

Un altra autora destacada i també il.lustradora és Raquel Díaz Reguera que amb Paco Mir (Tricicle) han creat una obra divertida, encisadora sobre l´autoestima, “ Jo vaig amb mi “ , espectacle recomanat per l´Institut de la Dona.

L´espectacle estrenat al mes de gener al Teatre Poliorama de Barcelona també va tenir que parar al mes de març per la pandèmia. Paco Mir ha fet una adaptació del conte i ha dirigit l´espectacle interpretat per l´Anna Arena, Meritxell Termes i Albert Ruiz. Amb un missatge clau, val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres ?. Es presentarà a Ulldecona el dissabte 7 de novembre.

La programació continua el 12 de desembre amb un clàssic, però amb una visió nova i estimulant del conte de Perrault “ Polzet “ de la companyia Zum Zum Teatre, espectacle ajornat el passat mes d´abril dins l´anterior temporada.

La versió en català de “Polzet “,és el nen menut que salva al seus germans i a la família després que els seus pares desesperats hagin hagut d´abandonar-los en el bosc. La traducció, de l´escriptora especialitzada en literatura infantil i juvenil, Anna Manso , amb Jesús Agelet, un dels actors més emblemàtics de Els Joglars i el actor i director de la companyia, Ramon Molins.

En aquesta 17a. temporada de Dissabtes de Teatre la Xarxa Ulldecona a anunciat la programació fins al mes de gener de 2021 amb dos espectacles més.

L´estrena absoluta per al dissabte 9 de gener de “ Glam “ amb una de les magues catalanes de més projecció la “ Maga Melanie”. Presentarà el nou espectacle a Ulldecona on recull els reeixits números de màgia del show televisiu Got Talent. Ella es presenta com una dona elegant que deixa de portar talons i vestit per entrar als xous de gran format, amb els seus dos ajudants, i amb un estil molt rebel. Per aquesta funció hi hauran dos sessions, a les 17h. i a les 19 h. justament per garantir la seguretat.

L´últim dissabte del mes de gener la companyia “Giramàgic” oferirà un viatge oníric de titelles, màgia i moviment amb “ Hai, la pescadora de somnis”.Amb una selecció musical del percussionista i compositor Mario Cortizo i amb fusió de teatre visual i objectes fets a mà.

Degut a la situació excepcional, la venda de localitats només es pot fer Online a través de www.ulldeteatre.org ja que no haurà taquilla el dia de les funcions.

Es recomana assistir als espectacles uns trenta minuts abans per cumplimentar els protocols sanitaris ja que l´Ajuntament d´Ulldecona a dissenyat un acurat dossier amb les mesures a aplicar per garantir la seguretat de tothom i convertir el teatre municipal en un espai segur.

http://www.ulldeteatre.org/
https://www.instagram.com/ulldeteatre/
https://www.facebook.com/DissabtesTeatre
https://twitter.com/DissabtesTeatre