Calonge de Segarra

Calonge de Segarra

Things to do - general

Calonge de Segarra està situat al nord de la comarca de l’Anoia, a 643 metres d’altitud, a la zona de contacte entre la Segarra i el Solsonès. Drenen el terme els torrents de la Roca i el de Sant Pesselaç, afluents de la capçalera del Llobregós.

El terme municipal està format per masies disseminades i els nuclis de població de Sant Pere de l’Arç, Dusfort, Aleny, La Raval d’Aleny, Mirambell i El Soler.

El municipi compta amb una població de 191 habitants (cens 2016), una densitat de població del 5,4 hab./km2., i una superfície de 37,28 Km2 dels quals el conreu cerealístic (blat i ordi) n’ocupa una bona part. La resta són boscos de matolls i garrics, per la part de les guixeres; rouredes a l’altiplà del sud; i algunes pinedes a la zona de contacte amb el Solsonès.

La ramaderia (bestiar porcí, oví i boví) complementa l’activitat agrícola. Calonge de Segarra sempre ha tingut una gran tradició terrissaire i encara podem observar restes d’antigues bòbiles, teuleries i cimenteres. Actualment, hi ha una important indústria de ceràmica: Gres Català i Ceràmiques Sugranyes.

El turisme rural també suposa un bon complement a l’agricultura i en l’actualitat es disposa d’un bon nombre d’allotjaments rurals.

Comarca L'Anoia
AyuntamientoEscoles de Dusfort, s/n
Teléfono Ayuntamiento93 868 04 09
Web Ayuntamientowww.calongesegarra.cat
Latitud41.762693
Longitud1.477589

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.