Els Prats de Rei

Els Prats de Rei

Things to do - general

El municipi dels Prats de Rei, de 32,76 km: d’extensió, amb altituds que oscil·len entre els 600 i els 700 m sobre el nivell del mar, és situat als altiplans segarrencs de la comarca de l’Anoia, en un extrem de la Depressió Central i al centre d’una petita vall formada pel tot just naixent riu Anoia, inici de la davallada cap a la cubeta de la Conca d’Òdena.

El municipi es format per la vila dels Prats de Rei, situada al centre del terme, i pels nuclis urbans i poblets de La Manresa, Solanelles, Puigdemàger, el Seguers i la Quadra del Galí.

Comarca L'Anoia
AyuntamientoPlaça Major, 1
Teléfono Ayuntamiento 938 698 192
Web Ayuntamientohttp://www.pratsderei.cat/

Patrimonio Cultural

Centre Històric Medieval Monumental

Els Prats de Rei és una de les poques poblacions de Catalunya en les que trobem petjades de diverses civilitzacions, de les quals el recinte històric n’està ple de testimonis.

El centre històric de l’antiga vila emmurallada dels Prats de Rei manté íntegre el pas de tots aquests temps. El seu vetust traçat, amb estrets carrers medievals replets de notables edificis, comparteix lloc amb records d’un passat romà. El casc històric, junt amb el conjunt monumental del la Torre del castell de la Manresana, es la zona de més interès turístic de la vila.

Reflex de la gloriosa època medieval és la Plaça Major porticada. És el centre neuràlgic dels Prats de Rei, és el lloc on antigament s’hi concentraven els mercats i actes públics. Actualment s’hi fan els principals actes festius i culturals del municipi.

P. Arquitectónico

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Ferias y Fiestas

El pessebre vivent

Caramelles (Diumenge de Setmana Santa)

Sopar romà

Festa Major

La Festa dels Reis

La Trobada a la Manresana

Carnestoltes

Prats de Nit

Diada Nacional de Catalunya