Masquefa

Masquefa

Things to do - general

Masquefa és un municipi situat a l’extrem més oriental de la comarca de l’Anoia, al límit amb les comarques del Baix Llobregat i l’Alt Penedès i amb una extensió de 17,06 quilòmetres quadrats i ubicada ja dins de la depressió prelitoral del Penedès.

El municipi actualment té més de 9.000 habitants entre el nucli de la vila, el poble de La Beguda Alta, les urbanitzacions Can Valls, El Maset, Can Parellada i Can Quiseró i una vintena de masies.

Comarca L'Anoia
AyuntamientoMajor, 93
Teléfono Ayuntamiento93 772 50 30
Web Ayuntamientohttp://masquefa.cat/
Instagramhttps://www.instagram.com/ajmasquefa

Patrimonio Cultural

Centre de Recuperació d'Anfibis i Rèptils de Catalunya. (C.R.A.C.M.)

P. Arquitectónico

Què visitar

Església de St. Pere i la Sta. Creu

Església romànica construïda entre els segles XII i XIII, és un clar exemple de la transició del romànic al gòtic, coneguda popularment com a Cementiri Vell, constitueix un punt de referència històric i popular, a més de ser el primer edifici documentat de la història de Masquefa.

Església Parroquial de Masquefa

L’actual parròquia de Masquefa, va ser construïda l’any 1925, al costat de la rectoria en un lloc antigament anomenat “Pla dels ametllers”. Aquesta església es va construir en honor a Sant Pere, i bàsicament hi va contribuir tot el poble. Consta d’una planta de 3 naus i un campanar que posteriorment es va ampliar amb la instal·lació d’un rellotge.

Adreça: c/ Sant Pere, 9.

Capella del Roser

La Capella del Roser és una edificació realitzada per la pràctica de la cerimònia religiosa, construïda al segle XVIII, va ser utilitzada fins a l’any 1920, reformada parcialment després de la guerra civil, i actualment quasi en desús.
La seva façana dóna al carrer Major, just davant de l’Ajuntament.

Adreça: c/ Major, 88.

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.