Tivissa

Tivissa

Things to do - general

El municipi de Tivissa està situat al S.E de la comarca de la Ribera d’Ebre. Aquest s’extén al llarg de 208 Km ocupant gairebé un quart de la comarca. El municipi compta amb quatre nuclis de població: Llaberia, La Serra d’Almos, Darmós i Tivissa, que dóna nom al municipi. 
La vila de Tivissa està construïda sobre un turó, al peu dels vessants septentrionals de la serralada del mateix nom, a uns 310 metres sobre el nivell del mar, i ocupant un graó de la muntanya, en forma d’esperó, que domina la vall de l’Ebre i té l’església en el seu punt més extrem.

Comarca Ribera d'Ebre
Teléfono Ayuntamiento977 418 014
Web Ayuntamientowww,tivissa.cat
Oficina TurismoFoig, 5
Teléfono Turismo977 417 551
Latitud41.041042
Longitud0.733084

Patrimonio Cultural

La vila,  que conserva la seva fesomia emmurallada amb carrers estrets i sinuosos dóna la impressió al visitant que  està en una època anterior. Es mostra majestuosa amb la gran Església Arxiprestral de Sant Jaume, on es conjuguen diversos estils arquitectònics i una església dins un altra, portals d’entrada fortificats, cases senyorials amb escuts, la més antiga de 1408,  i balconades centenàries.

 

Patrimonio Natural

Voltada de muntanyes, Tivissa ens ofereix un entorn natural ideal per a poder realitzar rutes de senderismeBTT,  grans parets de roca per als amants de l’escalada i

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.