Batea

Batea

Things to do - general

Batea, a la Terra Alta, és el poble on es troben el patrimoni, la història, la gastronomia i la cultura del vi, fortament arrelada i indiscutible motor econòmic i social.

Batea és ciutat medieval, amb un casc antic perfectament conservat i en constant rehabilitació, que et seduirà per la seva autenticitat.

Batea és Vi, enoturisme i passió per la terra. Batea, arrelada a la terra.

Comarca Terra Alta
AyuntamientoPl. Catalunya, 1
Teléfono Ayuntamiento977 430 003
Web Ayuntamientowww.batea.altanet.org
Web Turismoturismebatea.com

Patrimonio Cultural

Hospitals de Sang

Hospitals de Sang ens presenta com es va estructurar l'assistència a les persones ferides i ens dóna a conèixer la xarxa sanitària que es va crear entorn la Batalla de l'Ebre, que, com la resta del conflicte, ens mostra dues situacions: la República innova constantment per suplir les carències que genera la guerra, mentre que els nacionals hereten el sistema sanitari preexistent, atesa la superioritat de mitjans i recursos de què disposaven.

Patrimonio Natural

Riu d'Algars

El riu d’Algars es troba a uns 9 km de Batea i és el més cabalós de la Terra Alta. Naix als Ports, i rep aigües que discorren pels vessants del terme d’Arnes, d’Horta de Sant Joan, de Caseres, de Batea, i també de Nonasp i Favara. Un cop endinsat a l’Aragó, els corrents de l’Algars convergeixen amb els del Matarranya. Passat Nonasp ja es considera aquest aiguabarreig com a únicament riu Matarranya, que acaba desembocant a l'Ebre a l'altura de Faió.

Al terme d’Algars i al de Pinyeres trobareu uns quants tolls on poder banyar-vos durant l'estiu, així com poder gaudir de la natura i la tranquil·litat. Aquests indrets, no obstant, els haureu de descobrir i mirar de respectar-los al màxim, per tal que puguem gaudir tots plegats d'aquest riu i aquesta tranquil·litat durant molts anys més.

P. Arquitectónico

Porxos i construccions de l'època medieval

Carrer Major

Portal de l'Àngel

Portal de Sant Roc

Capella de la Mare de Déu del Portal

Església de Sant Miquel

Població de Pinyeres amb l'església de la Transfiguració del Senyor

Poblat ibèric de Tossal del Moro

Castell i ermita de Sant Joan d'Algars

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Ferias y Fiestas

  • Fires de Reis
  • Caminada al riu Algars
  • Sant Isidre
  • Mercat Medieval
  • Sant Cristòfol
  • Festa Major