Pinell de Brai

Pinell de Brai

Things to do - general

Municipi de la Terra Alta, situat al sud de la comarca i a l’esquerra del barranc de la Teuleria. El nucli urbà és al sud-est, al límit amb la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre. El terme té una extensió de 56,88 Km2, i és accidentat, al nord-est, pels vessants meridionals de les serres de Cavalls i de Pàndols. Es troba separat de l’Ebre per la serra de Vallplana al sud-est. És drenat per diverses fonts i barrancs. El riu Canaletes rega la part meridional.

Travessa el municipi la carretera de Tortosa a França per la Vall d’Aran.

Comarca Terra Alta
AyuntamientoPl. Catalunya, 1
Teléfono Ayuntamiento977 42 62 31
Web Ayuntamientowww.pinelldebrai.altanet.org
Latitud41.017897
Longitud0.515671

Patrimonio Cultural

Església de Sant Llorenç

Construida en el siglo XVII.

Ermita de Santa Magdalena

A la serra de Pàndols a uns 600 metres s'altitud

Les veus del Front

Un dels escenaris dintre del recorregut històric dels Espais de la Batalla de l'Ebre, són les cases caigudes del Pinell de Brai, on es pot observar el resultat dels bombardeigs. Un altre espai és el Mirador de la Serra de Pàndols cota 705, on es pot comprendre sobre el terreny el desenllaç de la Batalla de l'Ebre.

Les Veus del Front és un dels centres d'interpretació que forma part dels Espais de la Batalla de l'Ebre, és un muntatge expositiu i audiovisual que explica l'important paper dels missatges i la propaganda al llarg de la Batalla de l'Ebre, i les línies de comunicació entre ambdós fronts, a cadascun dels bàndols (l'Exercit Popular de la República i l'Exercit Franquista), a la reraguarda i lluny d'aquestes terres

Celler cooperatiu

Edificio modernista, obra de César Martinell, discípulo de Gaudí.

image description

Nucli antic

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.