General

26 de juliol, 30 d’agost i 20 de setembre

Información

3 concerts que tindran lloc a l’Ermita de la Pietat els propers dies 26 de juliol, 30 d’agost i 20 de setembre. La 1a ja es coneguda amb el grans Dani Nel·lo “Los Saxofonistas Salvajes” + Goodfellah DJ , les altres dos es desvetllaran durant la roda de premsa amenitzada, com no podria ser d’altra forma, per GOODFELLAH DJ.

Tots els concerts estaran degudament adaptats a les mesures sanitàries derivades del maleït COVID-19 per a garantir tant la seguretat, com la millor experiència musical en directe per a totes/ts les assistents. Nou sistema de venda d’entrades únicament telemàtic amb www.holarumi.com i la possibilitat de poder gaudir dels concerts des de casa mitjançant live/stream.

Reprendre la programació no té només un component d’activisme cultural i de compromís ètic amb els moments crítics que està passant el sector. És molt més. Representa la voluntat d’adaptació als canvis des d’una perspectiva postdarwinista i mostra la capacitat d’acció tant de l’Ajuntament d’Ulldecona com dels agents culturals del territori per al territori.

Tres dates, tres concerts de 1a línia a un dels millors escenaris en molts de kilòmetres a la rodona sota la marca de garantia i experiència de les JMEP. I no ens quedem aquí. Les JMEP i l’EUFÒNIC festival uneixen forces el 30 d’agost amb dos propostes musicals totalment trencadores i a la vegada bizarres.

Més info a

avericat@ulldecona.cat

o al 617940317

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment