General

del 22 al 24/03/2019

Información

La segona edició d’aquest esdeveniment esportiu es disputarà els propers dies 22, 23 i 24 de març.

Més de 600 persones s’han inscrit a les curses programades en el marc de la 2a edició de l’ UT Llastres, l’esdeveniment esportiu de muntanya organitzat pel Centre Excursionista Serres de Mestral i pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, per als dies 22, 23 i 24 de març. D’aquestes, 175 s’han apuntat a la prova d’ultraresistència, que consta de tres etapes; i algunes competiran en la modalitat de parelles (hi haurà 32 parelles). Les tres etapes de la «ultra» són:

  1. La nocturna, de 18 km, prevista per al divendres 22 de març, a partir de les 21.30 h. Començarà a la Plaça de l’Ajuntament de Vandellòs i finalitzarà al passeig marítim de l’Hospitalet de l’Infant, a la zona del camp de futbol.
  2. Llastres, prevista per al dissabte 23 de març, a partir de les 7 h. Tindrà un recorregut de 52 km. El punt de sortida serà la Platja de l’Arenal, la zona del camp de futbol de l’Hospitalet de l’Infant; i el punt d’arribada, el pavelló poliesportiu de Vandellòs.
  3. La Portella Clàssica. Aquesta tradicional cursa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, es disputarà el diumenge 24 de març, a partir de les 8.00 h. Tindrà un recorregut circular de 28 km, amb la Zona esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant com a punt de sortida i d’arribada. Per commemorar el 10è aniversari d’aquesta cursa, es donarà un obsequi a tots els participants.

En el marc de l’UT Llastres es disputaran també aquestes altres proves:

  • La Portella Express, a partir de les 8.15 h del diumenge 24 de març, amb un recorregut de 16 km, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta prova també puntuarà per al Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona.
  • La Portella Caminada, a partir de les 8.30 h del diumenge 24 de març, amb un recorregut de 10 km, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant.
  • La Canicross, a partir de les 17 h del dissabte 23 de març, amb un recorregut de 7 km, amb sortida i arribada al pavelló poliesportiu de Vandellòs. Amb aquesta cursa, a tots els amants de la muntanya se’ls donarà l’oportunitat de córrer amb el seu gos o gossa.

A més, hi haurà curses infantils (la Portella Marrec Trail, per a nens i joves de 10 a 15 anys, el dissabte 23 de març a partir de les 17.15 h; i la Portella Menuts Trail, per a infants de fins a 11 anys, el diumenge 24 de març, a partir de les 12 h). Les inscripcions es poden fer encara per Internet o  el mateix dia al punt de sortida (el camp de futbol de Vandellòs, en el cas de la Portella Marrec Trail; i la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant, en el cas de la Portella Menuts Trail).

+ Informació
www.cursalaportella.com
www.utllastres.com

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

LEl municipio de Vandellòs y L’Hospitalet de l’Infant,  que tiene como marca turística “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, presenta un precioso paisaje donde la montaña se funde con el mar, y donde se puede disfrutar de un lugar lleno de contrastes. De los cinco núcleos de población que integran el municipio, tres Leer más