General

03/04/2020

Seguint les recomanacions instades pel govern de la Generalitat de Catalunya al conjunt del país, amb la finalitat de prevenir possibles contagis pel coronavirus, queda suspesa la FIRABRIL del Perelló, prevista pels dies 4 i 5 d’abril de 2020 i per conseqüència el concert de l’Abella Rock.

Información

L’ABELLA ROCK ARRENCA AL PERELLÓ PER FIRABRIL

En el marc de la Firabril del Perelló (la fira de la mel i l’oli) el divendres 3 d’abril, arriba la primera edició de l’Abella Rock.
Es començarà ja el divendres per la nit amb un concert i molta música fins que s’acabin les piles amb l’actuació del grup OQUES GRASSES.

El grup osonenc que està amb activitat musical imparable, iniciat ja des de l’any 2010, farà el seu debut a les terres ebrenques aquest 2020 amb els 7 membres preparats per a connectar amb el públic assistent que l’esperarà al Perelló.
La segona part de la nit anirà a càrrec del grup LA FÚMIGA, grup de música valencià (Alzira) que des de l’any 2012 barreja música de banda amb instruments de vent i percussió i també combina estil de grups balcànics o les brass bands de Centre Europa. Aquest grup està presentat com a revelació, ja que durant l’any 2020 serà un dels grups punters dins de l’escena musical mediterrània.
Per acabar de rematar la nit amb els que encara els aguanti el cos, hi ha l’actuació del conegut DJOGT.
L’Abella Rock del Perelló, previst pel divendres dia 3 d’abril de 2020 com a preludi dels actes de la Fira de la Mel i l’Oli, supera amb escreix les previsions inicials.

La cartellera escollida amb les actuacions dels grups musicals Oques Grasses, la Fúmiga i DJOGT ha generat una resposta espectacular, amb la venda d’entrades anticipades.

Com a conseqüència des de l’organització ens hem vist amb la necessitat de canviar l’emplaçament inicial per l’aforament previst. D’aquesta manera es farà a la Plaça U d’Octubre amb la instal·lació d’un envelat que acollirà la primera edició de l’Abella Rock, acollint ja de moment, les 1.000 localitats venudes i esperant que aquesta xifra no deixi d’augmentar.

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme del Perelló (anticipada 12 €) i el mateix dia del concert (15€) i als següents punts de venda:
Ribera d’Ebre:
Móra d’Ebre - La Beereria
Rasquera: Lo Bar de Baix
Baix Camp:
Reus: Lo submarino de Reus

Montsià
Amposta: L’Arrosseria

La Ràpita: Lo Nou Café

Terra Alta:
Gandesa: Perruqueria Ana

Baix Ebre:
El Perelló: Oficina de Turisme
L’Ametlla de Mar: Expert Serafí

Deltebre: Hotel Rull

Tortosa: Manolitos Bar

Venda d’entrades online:
https://www.wegow.com/es-es/conciertos/oques-grasses-en-perello

+ informació:
@abellarock_
Oficina de Turisme - Ajuntament del Perelló
Tel. 977 491 021

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

El Perelló

El Perelló  El Perelló tiene 100,7 km2, con 4 km de costa, donde podrá encontrar desde acantilados hasta playas de piedrecita no masificadas como Santa Lucía o el Puente de la Àlia y pequeñas calas de arena como Cala Moros. En el interior, grandes llanuras con varios cultivos, márgenes de piedra seca y caminos ganaderos que las Leer más