General

del 19/10 al 30/11/2019

Información

Bocabadats és un programa dirigit especialment a la franja d’edat de 0 a 4 anys,
encara que són espectacles per a gaudir en família, on totes les edats tenen cabuda.

19 DISSABTE d’octubre
Trobadorets presenta
A xalar!
Grup de música familiar en valencià. Si teniu ganes de cantar, si teniu ganes de ballar, si teniu ganes de xalar... vos esperem!

Lloc: Plaça del Mucbe.

26 DISSABTE d’octubre
La companyia Fes-t’ho Com Vulguis presenta
Cuida’l
Espectacle basat en l’obra i el pensament de l’artista vienès Hundertwasser. Dos
personatges es troben en un espai indeterminat suggeridor de camins de
somnis. De seguida es veuran immersos en un món d’estímuls i transformacions que els portarà per camins de descoberta, joc i experimentació. La neu, la llar, el vaixell a tota vela, el fons marí, la natura, la tendresa d’una abraçada però també la inquietud de trobar-se sol.

«Tot és aquí perquè siguem feliços a la terra.» Hundertwasser.
Lloc: Mucbe.

27 DIUMENGE d’octubre
Maduixa Teatre presenta
Müllier
Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Un muntatge on intervenen els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. A més, és un homenatge a totes les dones que
durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.

Lloc: Jardins del Mucbe.

9 DISSABTE de novembre
Maduixa Teatre presenta

LÙ significa «camí» en xinés tradicional. LÙ combina la dansa, l’enginy i l’audiovisual. Aquest espectacle parla sobre el poder de la creativitat i la imaginació com a forma d’evasió davant la crueltat i la duresa de la vida. Les nostres protagonistes viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i
treballen al camp sense descans i, per tal de sobreviure, han convertit la seua feina en joc. I és que… és impossible prohibir a un xiquet que jugue.

Lloc: Mucbe.

16 DISSABTE de novembre
Titelles Pamipipa presenta
El drac màgic
Sabeu quin secret amaga la platja? I el llac, el prat florit, el camp de blat i la mar? Doncs que hi ha animalons per tots els racons. El drac màgic és un espectacle de titelles i música en viu per a mirar i escoltar cançons i per a relligar històries a través de la música.

Lloc: Mucbe.

30 DISSABTE de novembre
La companyia Paraules d’Aire presenta
Natura
Natura és una porta oberta al cor del nostre planeta. Una finestra on aturar-se a observar la bellesa. Un oasi on descansar del ritme frenètic de la vida i omplir-se d’emocions. De la mà dels personatges farem un viatge per les quatre estacions de l’any. Un viatge d’olors, de colors, de sensacions. Titelles, ombres, i altres sorpreses ens ajudaran a endinsar-nos en un món màgic i bonic. Molt bonic.

Lloc: Mucbe

+ Informació
Tel. 964 460 448
mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Benicarló

BenicarlóBenicarló és una ciutat oberta al Mediterrani, que compta amb les més modernes instal·lacions i espais per gaudir del mar alhora que manté les activitats pròpies d’una tradicional ciutat marinera. Benicarló és més que sol i platja. Benicarló és port de cultura. Visitar el Mucbe o descobrir el patrimoni cultural, artístic i arquitectònic a través Leer más