General

del 24/01 al 21/02/2019

Información

Presentació

El cicle de conferencies "Biografíes Ampostines", del que presentem la vuitena edició, té com objectiu recuperar i divulgar les vivencies i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d'Amposta. Aquestes conferencies, presentades per diversos investigadors locals i per col-laboradors i familiars, ens descobriran histories personals, amb aspectes poc coneguts deis biografíats, i fets col-lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la historia contemporania de la ciutat.

El cicle consta de 4 biografíes i inclou personatges del passat que han destacat en la historia més recent d'Amposta i personatges del present que han esdevingut una referencia per a les generacions actuals.

En aquesta edició les personalitats escollides són representants de diversos camps professionals: la música, la restauració i la gastronomía, la cultura i les arts de tot el segle XX i inicis del XXI, i han contriburt amb les seves aportacions a conformar la ciutat dinamica i oberta que tots coneixem avui.

Programa

 •  "La família Ruiz, la música a ia sang ", a carrec
  de Ferran Gómez i Caterina Zaragoza.
  Dijous, 24 de gener de 2019 a les 19.30 h
  Lloc: Sala d'Actes del Museu de les Terres de l'Ebre.
 • "Lluís Garcia Muñoz, un home arrelat al Delta", a carrec de Joan Ferré.
  Dijous, 31 de gener de 2019 a les 19.30 h
  Lloc: Sala d'Actes del Museu de les Terres de l'Ebre.
 • "Clara Salvadó Caballé, llegir ajuda a viure", a carrec de Ernest Bertomeu.
  Dijous, 14 de febrer de 2019 a les 19.30 h
  Lloc: Sala d'Actes del Museu de les Terres de l'Ebre.
 • "Carios Conde Caivet, un apasionat de ia música i ia vida", a carrec de Núria Gómez, Caries Royo i Jordi Bertran. Dijous, 21 de febrer de 2019 a les 19.30 h
  Lloc: Sala d'Actes del Museu de les Terres de l'Ebre.

Activitat gratuïta. Entrada lliure.

+ Informació
Tel. 977 702 954
www.museuterresebre.cat/

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Amposta

AmpostaAmposta, capital de la comarca del Montsià, es una ciudad con un extenso término municipal, que abarca desde una parte de la sierra de Montsià hasta el Delta de l’Ebre. Esta diversidad de ambientes le permite ofrecer una amplia oferta turística que se mantiene todo el año. La naturaleza es uno de sus grandes atractivos Leer más