General

23/12/2018

Información

La VII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament , tindrà lloc el diumenge 23 desembre, a partir de les 11 h. En aquesta competició hi podran participar totes les categories. El recorregut serà de 4.000 m (dues voltes a un circuit de 2.000 metres); i la Plaça Berenguer d’Entença, el punt de sortida i d’arribada.

Com l’any passat, la inscripció costa 1 euro per participant i la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Els que vulguin prendre part en aquesta cursa solidària poden apuntar-s’hi amb antelació, a través del web www.tretzesports.org, en què es pot consultar tota la informació; o el mateix dia de la prova (una hora abans de l’inici de la competició), a la Plaça Berenguer d’Entença.

+ Informació
www.hospitalet-valldellors.cat

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

LEl municipio de Vandellòs y L’Hospitalet de l’Infant,  que tiene como marca turística “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, presenta un precioso paisaje donde la montaña se funde con el mar, y donde se puede disfrutar de un lugar lleno de contrastes. De los cinco núcleos de población que integran el municipio, tres Leer más