General

03 i 04/04/2020

Davant la situació actual provocada per la crisi del coronavirus, el Club Esportiu Eutiches i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han decidit ajornar l’EutichesBook 2020, l’esdeveniment motociclista no competitiu que s’havia de celebrar els dies 3 i 4 d’abril, per protegir la salut dels participants i de la ciutadania en general.

Información

La inscripció a aquest esdeveniment motociclista, que pot aplegar uns 600 participants, ja és oberta

Per als dies 3 i 4 d’abril, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Club Esportiu Eutiches organitzaran conjuntament l’EUTICHESBOOK 2020, un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les Muntanyes de la Costa Daurada, els Ports, el Priorat, les Muntanyes de Prades i Maestrazgo.

Aquesta serà la tercera vegada que el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant serà el centre neuràlgic d’aquesta prova, que l’any 2017 es va celebrar per primera vegada a la demarcació de Tarragona.

El lema de l’esdeveniment d’aquesta edició serà “Entre platges, vinyes i castells”, en referència al punt de sortida i als paisatges que es trobaran els participants al llarg de la ruta.

Les persones aficionades al motociclisme s’hi poden apuntar ja, a través de la pàgina web www.eutichesbook.com, en què s’ofereixen 600 places (500 per a la prova «on road» i 100, com a novetat, per a la prova «off road», només apta per a motos Maxi-Trail i Trail/Scrambler).

Totes les persones que s’hi inscriguin acceptaran el repte personal de completar, en un temps de 12 a 14 hores, un itinerari “sorpresa”, que se’ls donarà a conèixer el 3 d’abril, en el moment del briefing. El quilometratge pot variar entre els 600 i els 700 km, per carreteres, ports de muntanya i camins “asfaltats” de muntanya de gran bellesa paisatgística i poc trànsit, on fàcilment poden acumular-se més de 5.000 revolts. Com a única ajuda, tindran un llibre de ruta, el roadbook, en què s’indicaran els controls de pas obligatoris per on hauran de passar per segellar el carnet de ruta.

“L’encant de la prova, precisament, és saber navegar amb el roadbook, seguint les indicacions del rotllo de paper, sense utilitzar GPS ni cap tecnologia”, recorda el president del Club Esportiu Eutiches, Artur Aragonès. Aquesta és la filosofia de l’EUTICHESBOOK, organitzada sota el paraigua de la ruta de referència d’aquest tipus que s’organitza des de fa vuit anys a Viella, la Rodibook: «apropar la navegació que s’utilitza en els grans raids, com el Dakar, a les nostres carreteres i motos», segons s’explica al web de la prova.

Com en els anys anteriors, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant serà la seu de l’esdeveniment, on el divendres 3 d’abril de 2020 es duran a terme totes les accions d’inscripció, les verificacions, els controls, l’acte oficial de benvinguda als participants… I el dissabte 4 d’abril, el municipi serà el punt de sortida i d’arribada dels motoristes.

Més informació sobre aquest esdeveniment motociclista a:
www.eutichesbook.com

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

LEl municipio de Vandellòs y L’Hospitalet de l’Infant,  que tiene como marca turística “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, presenta un precioso paisaje donde la montaña se funde con el mar, y donde se puede disfrutar de un lugar lleno de contrastes. De los cinco núcleos de población que integran el municipio, tres Leer más

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Vandellòs i lEl municipio de Vandellòs y L’Hospitalet de l’Infant,  que tiene como marca turística “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, presenta un precioso paisaje donde la montaña se funde con el mar, y donde se puede disfrutar de un lugar lleno de contrastes. De los cinco núcleos de población que integran el municipio, tres Leer más