General

22/02/2020

Información

En una gran trajectòria al llarg dels anys presentem la segona edició d’aquest torneig.

Un torneig de futbol en categoria Benjamín futbol 7, en 32 equips invitats entre ells, grans clubs professionals com: FC Barcelona, Valencia CF, Levante UD, Villarreal CF, RCD Espanyol, CF Damm, Nàstic de Tarragona, Lleida Esportiu, CE Manresa, FFB Reus… entre altres i més de 400 jugadors/es.

Els beneficis del torneig van destinats a:

La lluita contra el càncer infantil.

Concretament a l’àrea de Pediatric Càncer Center del Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, pioner en aquesta investigació.

El torneig tindrà una duració de tot el dia en el Camp de Futbol Aube (Deltebre - Jesús i Maria) de las 09:30 h a 19:30 h, que tindrem l’entrega de premis.
Durant tot el dia, tota la gent que ens visita al torneig podrà col·laborar amb aquesta gran causa donant els seus donatius voluntaris. També durant les setmanes anteriors al torneig, ho poden fer via transferència al número de compte indicat als cartells de publicitat.

Tot això no seria possible sense la participació de tots els clubs, equips, jugadors/es i entrenadors que participen en el torneig per fer-ho possible.

+ Informació:
Club Esportiu Futbol Avatars
avatarsacademy@hotmail.com
680 659 951

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Deltebre

DeltebreDeltebre és un municipi jove de la comarca del Baix Ebre que està situat al bell mig del Delta de l’Ebre. Aquest fet, sens dubte, marca d’una manera evident el caràcter de la seva gent; així com també esdevé una pista per deduir la orografia i les característiques intrínseques de la població. Durant els més Leer más