General

26/05/2019

Información

L’Hospitalet de l’Infant acollirà la primera prova del III Open Tarragona BTT Megabici el proper 26 de maig. La inscripció és oberta des d’aquest 13 de maig, fins al dia 23.

L’Hospitalet de l’Infant serà la seu de la primera prova de l’Open Tarragona BTT Megabici 2019 el proper diumenge 26 de maig. En aquesta prova és previst que hi participin més d’un centenar de persones, segons preveuen els organitzadors (Megabici, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant).

És una prova oberta a tothom, perquè enguany s’hi ha incorporat la modalitat “Open”, que permet que, a diferència de les anteriors edicions del campionat, hi puguin prendre part ciclistes que no estan federats, pagant una assegurança de dia. Les categories previstes són: cadet, fèmina cadet, júnior, fèmina junior, elit, fèmina elit, Sub23, fèmina sub23, màster 30, màster 40, màster 50 i màster 60.

Les persones interessades a participar s’hi poden inscriure des d’aquest dilluns 13 de maig fins al 23 de maig a mitjanit, a través de la pàgina web de la Federació: www.ciclisme.cat

D’aquesta manera, tindran l’opció de fer un circuit ràpid, tècnic i divertit, de xx km, amb constants pujades i baixades, envoltat de mar i muntanya. Els ciclistes hauran de completar-hi un nombre determinat de voltes, en funció de l’edat o de la categoria, per la qual cosa es donarà cabuda tant a competidors novells com a d’altres amb més experiència i destresa tècnica. El recorregut transcorrerà per pistes i camins, senders, barrancs…

Després de la prova de l’Hosptitalet de l’Infant es disputaran les altres dues proves previstes en aquest campionat de mountain bike: la del Molar (el 30 de juny); i la de Miami Platja (el 21 de juliol). En tots els casos, l'organització compta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments.

Amb aquesta tercera edició de l’Open Tarragona BTT Megabici, es busca consolidar aquest campionat en el calendari autonòmic com una competició de ciclisme del més alt nivell organitzatiu i d'assistència.

+ Informació
www.ciclisme.cat

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

LEl municipio de Vandellòs y L’Hospitalet de l’Infant,  que tiene como marca turística “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, presenta un precioso paisaje donde la montaña se funde con el mar, y donde se puede disfrutar de un lugar lleno de contrastes. De los cinco núcleos de población que integran el municipio, tres Leer más