General

del 20 al 28/07/2019

Información

La regidoria de Festes i l'Ajuntament de Sta. Magdalena han donat a conéixer la bases del IV Concurs per a la portada del Llibre de Festes 2019, al qual poden presentar-se totes les persones interessades.

Segons es detalla en les bases, les obres hauran de basar-se en les Festes Patronals de Sta. Magdalena i la tècnica és totalment lliure, sent el seu format de presentació el DIN-A4. En la portada s'haurà d'incorporar el text: ‘Festes Patronals 2019. Santa Magdalena de Polpís. Del 20 al 28 de juliol’.

Els participants del concurs hauran de presentar les obres sense signar i una vegada formulat el veredicte del jurat, el treball guanyador podrà signar-se. Les obres hauran de signar-se per la part de darrere amb un pseudònim i hauran d'anar acompanyades d'un sobre tancat amb el nom i cognoms, adreça de correu i telèfon de contacte de l'autor/a del treball i entregar-se tot això en un sobre tancat a l'Ajuntament de Sta. Magdalena, en horari d'atenció al públic, és a dir de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20.30 hores. El termini de recepció d'originals finalitza el dia 17 de maig.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que, “igual que en l'edició anterior el jurat estarà format per tècnics especialitzats, que seran els encarregades de valorar els treballs i decidir l'obra guanyadora. El primer premi, rebrà 200 € i l'oportunitat de ser la imatge de les Festes Patronals de Sta. Magdalena, encara que s'estableixen premis per a les tres obres amb més puntuació”.

+ Informació
Tel. 964 415 070
info@santamagdalena.es
http://www.santamagdalena.es

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Santa Magdalena de Polpís

Santa Magdalena de PolpísSta. Magdalena de Pulpis es un municipio de la provincia de Castellón, situado en la comarca del Baix Maestrat. Es una de las poblaciones, que se integran dentro del Parc Natural de la Serra d´Irta, lo que convierte a la población en un gran atractivo para el turismo, sobre todo para el interesado en el Leer más