General

del 01 al 31/10/2019

Información

Durant aquestes dates diversos restaurants d'Amposta oferiran menús especials per celebrar les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, amb aquest popular cereal com a ingredient protagonista.

Els diferents establiments de restauració d'Amposta i Poble Nou del Delta us presenten les 18enes Jornades Gastronòmiques de l'arròs, amb les que volen promocionar la cuina que els caracteritza i posar en valor la diversitat gastronòmica que ofereix el nostre territori.

El cultiu de l'arròs, el cereal estrella d'aquestes jornades, representa més de 20.000 hectàrees de terreny al Delta de l'Ebre i un gran esforç per als pagesosi pageses que hi treballen.

Aquestes jornades, coincideixen amb l'inici de la sega als camps i també, amb la celebració de les Festes Tradicionals de la Sega a diversos municipis del Delta de l'Ebre.

Desitgem que en gaudiu i visiteu els restaurants d'Amposta durant aquestes Jornades gastronòmiques.

El col·lectiu de cuina “L'Essència de l'Arròs. Amposta – Delta de l'Ebre”, l'integren diversos restaurants d'Amposta i és fruit del treball que des de fa un temps està duent a terme l'Associació de Restauradors d'Amposta. Té com a objectiu posicionar internacionalment Amposta i el Delta de l'Ebre com a capital catalana de la cuina de l'arròs. En aquest sentit, amb el suport de la Cambra Arrossera del Montsià, el col·lectiu presentarà les dues jornades gastronòmiques de l'arròs amb les que Amposta vol promocionar la cuina de l'arròs i que coincideixen amb la plantada al juny i la sega a l'octubre.

Us podeu descarregar el llibret de les jornades de l'octubre aquí: Jornades d'Octubre 2019

+ Informació
Ajuntament d'Amposta
Tel. 977 703 453
Twitter
Facebook
Instagram
www.turismeamposta.cat

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Amposta

AmpostaAmposta, capital de la comarca del Montsià, es una ciudad con un extenso término municipal, que abarca desde el Delta de l’Ebre hasta una parte de la sierra de Montsià. Esta diversidad de ambientes sobre todo le permite ofrecer una amplia oferta turística que se mantiene todo el año. La naturaleza es uno de sus Leer más