General

27/10/2019

Información

La nostra vitis

Badalona: centre de producció de l’època romana i molt més
Diumenge 27 d’octubre, de 9 a 18 h
Punt de trobada: estació d’autobusos de Vilafranca
Preu (inclou autocar i dinar): 45 €. Amics de VINSEUM: 25 €. Infants fins a 12 anys: 15€

Compra ONLINE

La nostra vitis és un nou cicle d’excursions per a conèixer altres indrets on el vi té un protagonisme destacat, cercant-ne les seves traces patrimonials.La voluntat és donar a conèixer els patrimonis de la cultura del vi mentre seguim descobrint projectes significats i coneixent les persones que els promouen.A cada visita ens acompanyarem de convidats que ens ajudaran a descobrir-ho. Les sortides volen cercar vincles amb el nostre projecte Vitis Catalana.

Viatjarem al passat visitant el Museu de Badalona per descobrir la importància del vi en la història romana de l’antiga Baetulo.També ens aproparem a una vinya nova, als peus del monestir d’origen medieval de Sant Jeroni de la Murtra, ben a prop de Badalona, on la cooperativa la Sargantana ha replantat raïm amb l’objectiu de tornar a fer vi.

Foto: Museu de Badalona. Lluís Andú

+ Informació
www.vinseum.cat

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Vilafranca del Penedès

Vilafranca del PenedèsVilafranca del Penedès nació a principios del siglo XII, alrededor de una antigua torre llamada Dela; en un lugar indeterminado, cerca de la vía Augusta. La villa fue poblada ya en tiempos de Ramon Berenguer y varios factores influyeron en el crecimiento del núcleo inicial de la villa; la situación geográfica, las franquicias concedidas, la Leer más