Información

• L'Ampolla posa en marxa un pla de prevenció per a ciutadans,
turistes i establiments per transformar tot el municipi en una
destinació segura contra la Covid-19.

L'Ajuntament de l'Ampolla i l'Associació d'Empresaris de l'Ampolla, a través de ValueGenSys, empresa consultora hotelera, han treballat per transformar tot el municipi de l'Ampolla en una destinació turística "Covid19-Safe", perquè els visitants i els turistes puguin anar-hi amb seguretat sanitària i total tranquil·litat.

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma, encara vigent, a l'Ajuntament de l'Ampolla i a les empreses del municipi els hi va aparèixer la preocupació sobre què passaria aquest any amb el turisme, un dels principals motors econòmics de la població. Amb l'empitjorament de la pandèmia a nivell global, des del consistori i també des del teixit empresarial es va arribar a la conclusió que era necessari transformar tot el municipi en una destinació turística segura contra la Covid-19, amb l’objectiu de garantir tant als ciutadans com als turistes una alta seguretat sanitària.

A partir de la detecció d’aquesta necessitat, s’ha treballat en la creació d’un pla de prevenció adreçat a la ciutadania de l’Ampolla, als visitants, als turistes i també als establiments de la població.

D’una banda, per als ciutadans, ciutadanes, turistes i visitants s’ofereix la realització d’un ampli curs online de prevenció del contagi de la Covid-19, a través del qual se’ls hi explica de forma senzilla què és el coronavirus SARS-CoV-2, com es combat, com se l'ha de controlar, com han de protegir-se i com han de protegir als altres.

A tots els visitants i turistes se'ls informarà sobre les mesures de protecció que han d'adoptar i se’ls recomanarà la realització del curs just a la seva arribada al municipi o quan estiguin realitzant, prèviament des de la seva residència habitual, la reserva d’allotjament.

D’altra banda, per als establiments s’ha posat en marxa un segon curs en línia sobre com es creen i s’implanten plans de prevenció contra la Covid-19 a empreses i espais públics. Un cop que els propietaris dels negocis de l’Ampolla hagin realitzat aquest curs, es dissenyarà un pla personalitzat per a cada establiment per controlar tots els potencials perills de contagi.

Una vegada que aquest pla estigui finalitzat, professionals de la prevenció l’avaluaran i, si aquest compleix amb les mesures necessàries, l’establiment obtindrà un certificat que acrediti que és un lloc “Covid19-Safe”.

Els cursos, finançats per l’Ajuntament de l’Ampolla i amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla, són de lliure accés i gratuïts tant per a la ciutadania, com per a turistes i establiments, i es podran consultar a la pàgina web
https://www.ampolla.cat/covid-safe.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

L'Ampolla

LLos orígenes de la hermosa villa se remontan a la época ibérica. Los historiadores sitúan L’Ampolla en la ciudad helénica de Lebedontia, habitada por la tribu íbera de los edentants o erdets. Se han encontrado vestigios de la época romana y prerromana que confirman la antigüedad de las raíces de esta gran villa, como monedas, Leer más