General

del 10/05 al 16/06/2019

Información

  • Dates: del 10 de maig al 16 de juny de 2019
  • Lloc: vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre

El divendres dia 10 de maig s’obre al públic l’exposició “la meua terra és de colors” que es podrà visitar al Museu De els Terres de l’Ebre fins el dia 16 de juny. L’exposició resulta de la selecció de la convocatòria impulsada pel Consorci Museu de les Terres de l’Ebre per a la realització d’exposicions al vestíbul del Museu.

La mostra està composada per vint-i-cinc de fotografies on es poden contemplar diferents indrets del Delta de l’Ebre en diferents èpoques de l’any i, per tant, amb diferents condicions meteorològiques i ambientals.

Emilio Zaragoza, és l’autor d’aquestes fotografies. La seva passió per la fotografia la deu al seus pares. Van ser ells qui el van animar i motivar perquè fes de la fotografia una de les grans aficions de la seva vida. La primera càmera fotogràfica, una Kodak Instamatic, li van regalar a la primera comunió. Però, la càmera Reflex del seus pares, una Asahi Pentax, feia més bones fotografies, i de seguida va aprendre a utilitzar-la, i així poder capturar aquell precís moment que volia deixar plasmat amb una imatge.

Es va formar com a tècnic d’imatge i so a València, a l’Institut de Formació Professional Juan Comenius, i de seguida va començar la seva carrera professional en el món audiovisual.
Actualment cursa estudis de grau superior de disseny i creació digitals a la UOC. La seva trajectòria professional ha passat per la televisió d’Almeria i actualment treballa a Canal 21 Ebre, on aporta la seva visió de fotògraf per aconseguir la millor gravació, una fotografia amb moviment que plasma en cadascun dels seus treballs.

Són instantànies plenes d’harmonia que reflecteixen la qualitat paisatgística del territori a través de la fotografia. Camps d’arròs en època de collita, els primers rajos de sol sortint a la costa de l’Ebre, la màgia de les llacunes del Delta. Una explosió de colors i de natura en estat pur, que ens apropa els elements naturals més singulars del nostre territori.

La intuïció ha permès que el procés de captura de les fotografies hagi estat ràpid. Però d’altres han requerit paciència per capturar el moment adequat pel que fa a llum, exposició i escenari, a més d’un treball tècnic previ i posterior per tal d’aconseguir el resultat desitjat.

Amb aquesta exposició, l’objectiu del fotògraf ha estat aconseguir composicions interessants aprofitant els elements que proporcionen la natura i l’home. La majoria de vegades es respecta la regla dels terços encara que de tant en tant es dóna pas a l’experimentació. Els marcs naturals o artificials que el fotògraf es troba permeten afegir un major impacte visual en les imatges, tot amb el propòsit d’oferir a l’espectador la relació estreta que hi ha amb la fotografia i el paisatge.
Un paisatge ric, heterogeni i divers que ens regala cada racó de les Terres de l’Ebre.

+ Informació
Museu de les Terres de l'Ebre
Tel. 977 702 954
info@museuterresebre.cat
www.museuterresebre.cat

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Amposta

AmpostaAmposta, capital de la comarca del Montsià, es una ciudad con un extenso término municipal, que abarca desde una parte de la sierra de Montsià hasta el Delta de l’Ebre. Esta diversidad de ambientes le permite ofrecer una amplia oferta turística que se mantiene todo el año. La naturaleza es uno de sus grandes atractivos Leer más