General

23/11/2019

Información

El proper 23 de novembre tindrà lloc al Museu de les Terres de l’Ebre la segona sessió de les jornades aproPA’T-Museu  i Escola aprenem junts-. Prèviament, el dia 16 de noviembre tindrà lloc la primera sessió de l’aproPA’T al Museu Pau Casals del Vendrell.

aproPA’T és una proposta de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les  Terres de l’Ebre i el Departament d’Educació que té per objectiu reforçar la relació entre els museus i els centres educatius.

Les jornades aproPA’T són un espai de trobada entre docents, professionals dels museus i persones interessades per  reflexionar sobre  potencial educatiu dels recursos culturals locals i compartir experiències. Aquesta formació, reconeguda pel  Departament d’Ensenyament, vol  ser  un  altre  nou  pas  per  promoure  la generació de  sinergies i experiències innovadores entre els  diferents agents culturals  i  educatius  del   territori  i,  especialment,  entre  els  equipaments museístics i els  centres d’ensenyament.

Aquest any aproPA’T  comptarà  amb  la  participació d’experts en  el camp de  la transformació educativa i de bones pràctiques dutes a terme pels centres educatius i els museus. També es realitzarà un  espai  formatiu de  creació de projectes col·laboratius entre un  centre educatiu i  un  museu a partir de  la metodologia  Desing Thinking que permet l’aprenentatge entre iguals i l’intercanvi de coneixements.

A Amposta la sessió començarà ales 9 h. amb la conferència de Boris Mir “La transformació educativa a les aules”, un cop finalitzada i al llarg del matí es realitzaran taules dinàmiques entre els assistents i es realitzarà un espai de creació de projectes aproPA’T. Per finalitzar la jornada es realitzaran la presentació de projectes aproPA’T que ja s’estan realitzant.

PROGRAMA APROPA'T DIA 23 DE NOVEMBRE
MUSEU DE LES TERRES DE L’EBRE, AMPOSTA

8.45-9.00       Recollida de documentació
9.00-9.15        Benvinguda
9.15-10.30      CONFERÈNCIA INSPIRADORA I BONES PRÀCTIQUES. Boris Mir "La transformació educativa a les aules"
10.30 -11.00   FORMACIÓ DE GRUPS I ESMORZAR
11.00 -13.00   ESPAI DE CREACIÓ DE PROJECTES APROPA'T
13.00-14.00   PRESENTACIÓ DE PROJECTES APROPA'T
14.00               Fi de la jornada

Les jornades van destinades tant a docents de tots  els nivells  educatius com a professionals del món dels museus i de la cultura i estudiants universitaris. Podeu  consultar  el   programa, inscriure-us  i  trobar  més   informació a www.jornadesapropat.cat

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Amposta

AmpostaAmposta, capital de la comarca del Montsià, es una ciudad con un extenso término municipal, que abarca desde el Delta de l’Ebre hasta una parte de la sierra de Montsià. Esta diversidad de ambientes sobre todo le permite ofrecer una amplia oferta turística que se mantiene todo el año. La naturaleza es uno de sus Leer más