General

Arran de la normativa de prevenció pel coronavirus i properes prespectives, hem decidit de comú acord amb les companyies, la Fundació Xarxa i l´Ajuntament  ajornar per a la propera temporada 2020-2021  la funció del dissabte 18 d´abril.

18 D´ABRIL: POLZET de Zum Zum Teatre

Información

ZUM ZUM TEATRE
https://www.youtube.com/watch?v=a7tWAFIzZqE

ESPECTACLE ESTRENAT AL MERCAT DE LES FLORS DINS EL FESTIVAL DE BARCELONA GREC 2019

Polzet és un conte en el qual un nen menut i enginyós salva a tots els seus germans i a la seva família, després que els seus pares desesperats hagin hagut d’abandonar-los en el bosc per falta de recursos.

Polzet, la versió en català de Zum Zum Teatre compta amb la traducció D’Anna Manso, una escriptora especialitzada en literatura infantil i juvenil i amb Jesús Agelet, un dels actors més emblemàtics de Els Joglars i el mateix Ramon Molins, actor i director de Zum Zum Teatre.

Qui busqui el conte clàssic de Perrault trobarà el que busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. Divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare.

I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles ( feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per adormir els nens i despertar els adults, però... i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

16a TEMPORADA
DISSABTES DE TEATRE
#teatreorfeomontsia

VENDA ON LINE A www.ulldeteatre.org

+ Informació:
http://www.ulldeteatre.org
https://www.facebook.com/DissabtesTeatre/
https://twitter.com/DissabtesTeatre
https://www.instagram.com/ ulldeteatre

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment