General

30/03/2019

Información

El festival estarà encapçalat per El Petit de Cal Eril, alter ego del músic de folk-rock de la Segarra Joan Pons, que continua la gira del seu disc sense nom i amb un triangle a la portada llançat l’any passat.

Un altre dels plats forts serà Enric Montefusco, que a l’abril publicarà el seu segon àlbum en solitari, Diagonal. El que va ser líder del Standstill assegura que amb aquest nou treball ratifica el seu «compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i política». Paula Jornet, actriu i cantant sota el nom artístic de Pavvla, també estrena segon disc, Secretly Hoping you catch em looking, en què cobren protagonisme els sintetitzadors, els bucles i les caixes de ritmes.

Completen la programació dels tarragonins Espaldamaceta, que al març trauran Millor que mai, i la banda de rock barcelonina Slowflames, la música està influenciada pel flamenc, l’indie, el folk, i fins i tot l’stoner. Les entrades estan a la venda en la plataforma online Ticketea.

+ Informació
www.vandellos-hospitalet.cat

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

LEl municipio de Vandellòs y L’Hospitalet de l’Infant,  que tiene como marca turística “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, presenta un precioso paisaje donde la montaña se funde con el mar, y donde se puede disfrutar de un lugar lleno de contrastes. De los cinco núcleos de población que integran el municipio, tres Leer más