General

19 i 20/10/2019

Información

XI FIRA D’ARTESANIA I VII FESTA DEL MOBLE

El proper cap de setmana 19 i 20 d'octubre, es realitza a la Sénia, la XI Fira d'Artesania de la fusta i el moble i la VII Festa del moble. Aquesta edició ens porta noves propostes que ens podrem emportar a casa de la mà dels seus creadors. Artesans locals i d'altres poblacions,  comunitats i països exposen tota classe d'articles decoratius, jocs, instruments, mobles i fusteries. Productes quotidians amb caràcter personal que ens connecten amb les tradicions i la natura. A més es podrà gaudir de tallers i demostracions d’oficis artesans, recreacions històriques i d’un trenet que unirà les botigues de mobles i el recinte firal, visitant el casc antic del poble.

Així mateix, durant aquell cap de setmana a les botigues de moble s’hi podrà trobar: més de 2000 m2 d’exposició, degustació de productes típics de la Sénia, sortejos de dinars al restaurant Antic Molí amb Estrella Michelin i activitats i sorpreses de tot tipus. I a més, la FECOMS regala la compra de mobles fins a 6.000€!!

Coincidint amb la fira, es celebra el VII Festival Músiques en Terres de Cruïlla,  en el que gaudirem de tallers de jota ballada i de la presentació del llibre “Els cants de les plantes. De música, bones herbes i cistelleria.”

El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre teniu una visita obligada a la Sénia, si voleu conèixer el món apassionant de l’artesania, la fusta i el moble.

Podeu trobar les condicions de tots els premis a www.laseniapaisdelmoble.com  i tot el programa d’activitats a www.lasenia.cat

Us esperem!

+ Informació
ASSOCIACIÓ ARTESANIA DE LA SÉNIA
c/ Tortosa, 1 – CP 43560 La Sénia
artesanialasenia@hotmail.com
www.laseniapaisdelmoble.com
www.visitlasenia.com

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

La Sénia

La Sénia  La Sénia es uno de los municipios más meridionales de Cataluña, situado en la comarca del Montsià, en la provincia de Tarragona. Los 108 km2 de término limitan geográficamente con la Comunidad Valenciana y Aragón. Cinco carreteras radiales llegan a la localidad: carretera de Rossell, carretera de Benifassà, carretera de Ulldecona, carretera de Santa Leer más