General

24/10/2019

Información

Aquesta trobada de referència dins el teixit empresarial català s’hi celebrarà el 24 d’octubre

El dijous 24 d’octubre se celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant la XVIII Jornada Gresol, sota el títol “Empresa i talent”.

A aquesta jornada és previst que hi assisteixin més de 250 persones, segons ha informat la Fundació Gresol, l’organitzadora, amb el suport de l’Ajuntament.
Les Jornades Gresol són un punt de trobada anual entre els empresaris i personalitats rellevants dins l’àmbit polític, econòmic, social i cultural. Aquestes  jornades s’han convertit ja en una trobada anual de referència dins el teixit empresarial català.

A través de diverses taules de debat i un dinar col·loqui, els empresaris aporten els seus punts de vista diversos i participen en un debat enriquidor sobre l’actualitat econòmica, política i social.

El programa

La Jornada s’iniciarà al Centre Cultural Infant Pere cap a les 9 h amb l’acte inaugural, a càrrec del president de la Fundació Gresol, Emili Correig; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia.

A continuació tindran lloc quatre taules rodones: sobre “Economia i Empresa”, “Indústria 4.0”, “Nous reptes en turisme”; i “Energia i sostenibilitat ambiental”.
Entre els ponents, destaquen: Santiago Niño-Becerra, catedràtic d’Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull, un dels economistes més mediàtics del país (a la fotografia); el consultor i empresari Pere Brugal, director del fabricat de cotxes elèctrics Tesla per al sud d’Europa, que compta amb una llarga trajectòria en empreses del món de la moda i l’esport com ara Nike o Levi’s; Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya; Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World i David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme.

També hi haurà una conferència a càrrec de Felix Finkbeiner, que l’any 2007 va fundar la iniciativa infantil «Plant for the Planet», quan tenia 9 anys.

+ Información
www.gresol.org

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

LEl municipio de Vandellòs y L’Hospitalet de l’Infant,  que tiene como marca turística “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, presenta un precioso paisaje donde la montaña se funde con el mar, y donde se puede disfrutar de un lugar lleno de contrastes. De los cinco núcleos de población que integran el municipio, tres Leer más