General

del 22 al 24/02/2019

Información

Una fira totalment consolidada dintre el món oleícola de les nostres terres, que enguany arriba a la seva XXIV edició. Amb l’oli i tot allò que l’envolta com a protagonista principal, l’organització hem volgut continuar donant cabuda dintre la nostra fira al món de la garrofa, producte cada cop més apreciat  per la seua infinitat d’utilitats i company  de viatge de l’olivera per tots els nostres conreus.

Podrem trobar recreacions de les tasques pròpies de la recol·lecció de l’oliva, degustar i admirar a l’espai Àgora de l’Oli les botelles dels olis gourmet de qualitat extra verge, tallers, demostracions de gastronomia, exposicions, xarrades, concursos, visites a molins, música, cuina en directe...

Continuarem apostant per l’ÀGORA D’OLI – SPAI GOURMET de les TERRES de l’EBRE. Un taulell per exposar i donar a conèixer entre els visitants els millors olis extra verge. Taulell lligat al XXXV CONCURS AL TAST DELS OLIS d’on escollirem els millors olis de la fira. Les categories, a l’igual que l’any passat, seran:

  • PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DOP de les Terres de l’Ebre. Olis amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) del Baix Ebre-Montsià i la Terra Alta.
    Premi in Memoriam al Sr. Joan Rodríguez Andreu.
  • PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE EXTRA de les Terres de l’Ebre sense DOP.
  • PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE EXTRA ECOLÒGIC.
  • PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE EXTRA.
  • PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE. Productors particulars i de collita pròpia.

L’Elevada xifra de visitants, l’augment  de volum de negoci dels expositors i la combinació perfecta aconseguida entre fira comercial i una llarga llista d’activitats al voltant dels nostres productes, fan d’ella un actiu valuós de la seua consolidació i un bon reclam per visitar-la.

+ Informació
www.jesus.cat
Tel. 977 500 735

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

EMD Jesús - Tortosa

EMD Jesús - TortosaEl nombre y el núcleo surgió alrededor de un convento de franciscanos (que data del siglo XV, 1492), el cual fue fundado con el nombre de Santa María de Jesús. La iglesia de dicho convento fue reedificada (siglo XVIII) y es la actual iglesia parroquial de San Francisco. El claustro del que sería más adelante Leer más