La fe pinta muntanyes – Centre d’Interpretació d’Art Rupestre Abrics de l’Ermita

L’obra es podrà veure fins al 30 de setembre al CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE L’ART RUPESTRE ABRICS DE L’ERMITA – Ulldecona

LA FE PINTA MUNTANYES

Aquesta proposta vol envoltar les Pintures Rupestres Abrics de l’Ermita amb diferents capes de significació renovada —a través de la seva deconstrucció simbòlica i la seva descodificació cultural— per tal d’aprofundir en el sentit últim de l’espiritualitat compartida que les impregna. Així, es presentaran diferents descontextualitzacions de l’art prehistòric a partir d’estímuls visuals i sonors concretats en personatges i situacions reals o ficcionals, passades o futures, científiques o pseudo-científiques….. quàntica i/o multidimensional….

PRISCILA ALEGRE

Artista audiovisual, especialitzada en documentals de curt format per a esdeveniments artístics, gastronòmics i comercials. Codirectora del Festival Kino Tarragonik de videocreació col·laborativa. Apassionada de la música, en especial de l’experimentació electrònica. Descobridora de les possibilitats músico-místiques del Tub de Kundt, un dispositiu ideat per visualitzar ones sonores en un tub de vidre. És comediant, poètica i Dj amb el nom d’Iloinen Priscila.

FELIU MOLLÀ

Dissenyador gràfic i músic underground. Lector inconstant de Thomas Bernhard, poeta, novel·lista i dramaturg austríac. Dj d’intros de sèries amb el nom de Maxwell Smart TV Sessions. Creador de grups de kitschbeat com el Inmaculado Esperma de Jesucristo Superstar i Technocratic State of Unicornia. Actualment forma tàndem artístic amb Priscila Alegre, amb qui experimenta i crea en el camp de la música i l’audiovisual.

Ajuntament d’Ulldecona.
Major, 49. 43550 -Ulldecona.
Tel. 977 57 30 34
www.ulldecona.cat