Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Restaurant – Refugi – Taxi

Descripción

Casa Masover està a cavall del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l'Alt Pirineu

DirecciónCarretera de Son a Espot
Teléfono973 626 383
Otro Teléfono609 863 166
Webwww.casamasover.net
Visitas: Subir

Son

SonLa importància del poble en l’antic entramat municipal d’Àneu es posa de manifest quan contemplem camí de Jou. La seva morfologia, lleugerament esglaonada, s’extén des de el rentador públic fins al centre neuràlgic: l’església dels Sants Just i Pastor. Tot i que el temps no l’ha perdonat, Son respira encara aires de prestigi que s’observen

P. Arquitectónico

Església de Sant Pere de l'Abadia:

Església romànica, d'una nau amb absis. Inicialment podia haver estat residència d'hospitalers. S'hi observa la porta romànica d'arc de mig punt. Fou transformada primerament en rectoria i més endavant en habitatge.

Conjunt monumental de Son.

son-4 Constitueix una de les construccions emblemàtiques del romànic aneuenc: Església de Sant Just i Sant Pastor i Comunidor - Torre del Rellotge, retaule gòtic, del segle XV, format per 23 peces que representen diverses escenes, les pintures murals situades a l'arc triomfal i a la volta del presbiteri, datades entre el XVI i el XVII, piques beneitera, baptismal i d'olis.

Rentador Públic

son-rentadors

Leer más

Especialidades

Cocina totalmente casera. Echad un vistazo a nuestros platos ...

Actividades

Casa Masover y ObagaActivitats os ofrecen diversas actividades relacionadas con la naturaleza y el paisaje que nos rodea.

Contacte con nosotros para disponibilidad y precios.

Pack Oferta Pedales de Fuego!