Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Descripción

MónNatura Delta de l’Ebre és un centre pensat per entendre i gaudir la màgia del Delta.

La sal, la pesca tradicional i l’observació d’ocells són els tres grans fils conductors que defineixen l’espai. MónNatura Delta de l’Ebre està format per un conjunt d’espais que donen valor a aquest territori i a la biodiversitat que l’envolta.

La Fundació Catalunya-La Pedrera ha restaurat els terrenys de les antigues salines de la Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees, posant en relleu el patrimoni mediambiental de la zona mitjançant diferents espais visitables i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que permeten conèixer de prop el valor d’aquesta àrea de llacunes.

MónNatura Delta és un espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

DirecciónLlacuna de la Tancada - Carretera del Poble Nou del Delta a les Salines - Amposta
Teléfono977 053 801
Webwww.monnaturadelta.com
Visitas: Subir

Amposta

AmpostaAmposta, capital de la comarca del Montsià, es una ciudad con un extenso término municipal, que abarca desde el Delta de l’Ebre hasta una parte de la sierra de Montsià. Esta diversidad de ambientes sobre todo le permite ofrecer una amplia oferta turística que se mantiene todo el año. La naturaleza es uno de sus

Patrimonio Cultural

Museo de les Terres de l’Ebre

Museu terres Ebre Conserva y gestiona las colecciones más importantes de la naturaleza, la arqueología y la etnologia de la comarca del Montsià y de las Terres de l’Ebre

Casa de Fusta.

casa de fusta Esta edificación, situada al lado de la laguna de la Encanyissada, fue importada en 1927 desde el Canadá; como refugio de caza para gente burguesa de Barcelona.

Patrimonio Natural

Delta de l'Ebre

Muchas de las áreas del Delta fueron declaradas en 1983 Parque Natural para proteger su su interés ecológico. Las áreas perteneciente al término municipal de Amposta son: La laguna del Encanyissada, la laguna de la Tancada, la laguna de la Platjola, los Ullals de Baltasar y la isla de Sapinya. ullals de Baltasar

Playas

Eucaliptus Encontramos la playa de los Eucaliptus, se caracteriza por ser virgen a la acción del hombre, de espacios abiertos, arena fina con una flora autóctona.

El Jardín del Bou

Encontramos los arbustos y árboles más representativos de los diferentes ecosistemas de la comarca del Montsià en una superficie de unos 6.000 m2. jardi del Bou

P. Arquitectónico

Puente colgante de l'Ebre

amposta pont-1 La construcción del puente colgante comenzó el año 1915 y la inauguración se llevó a cabo en 1921. El puente colgante de Amposta se ha convertido en el símbolo de la ciudad.

Mercado Municipal.

Mercat Municipal Edificio levantado en 1947 por el arquitecto F. J. Barba Corsini sobre la antigua zona llamada la Fábrica.

Castillo de Amposta

Castell d'Amposta Restos de una fortificación de época medieval, situada en el casco antiguo de Amposta, cerca del río Ebro y construida sobre un asentamiento ibérico.

Barracas deltaicas

La barraca era la vivienda tradicional en el delta del Ebro. Los primeros colonizadores venían a cazar y ha pescar en las lagunas, en este caso la barraca era la vivienda de temporada.

Torre de Sant Joan

Excelente mirador sobre la bahía de los Alfacs y la sierra del Montsià.

Torre de la Carrova

Su robusta estructura perteneciente al gótico más austero y data del siglo xiv. torre la carrova

Leer más

Especialidades

Les salines: Podem visitar l’única recreació a escala d’unes salines del Delta obertes al públic.

Espai Delta: Podem descobrir i sentir l’essència del Delta, fent un viatge únic per conèixer com es va formar el Delta al llarg dels segles i viure el pas de les estacions al llarg d’un any, a través d’un muntatge audiovisual que ens mostra els valors naturals i tradicionals d’aquestes terres humides. També podem veure moments especials de la fauna de la llacuna de l’Alfacada a través d’un espai semitancat que representa un observatori d’ocells.

Mirador 360º: Podem gaudir d’unes vistes privilegiades des d’un dels millors miradors de la zona amb telescopis per observar la fauna de l’entorn.

Embarcador i zona de perxar: A la zona de l’embarcador, podem observar una mostra de les arts de pesca tradicional del Delta com el rall, el gànguil, el bussó, el gamber, etc. També podem pujar a la barca de perxar, el tradicional mitjà de transport en aigües poc profundes, i experimentar una altra activitat típica del Delta.

Aguait: Ens permet fer una observació de la fauna de les antigues Salines de Sant Antoni. És el lloc idoni per veure limícoles, xatracs, becs d’alena i gavines. També podem conèixer què és el Projecte LIFE Delta Lagoon, que ha significat la recuperació i transformació de l’entorn i ha afavorit la tornada de la biodiversitat de la zona.

Ofertas

Consultar l'agenda d'activitats temporals a la web www.monnaturadelta.com

Horarios

Tardor i hivern

De dimecres a divendres: de 10 h a 14 h.

Dissabtes, diumenges i festius: de 10 h a 18 h.

Dilluns i dimarts, tancat (excepte festius i ponts).

Per a grups hi ha la possibilitat de concertar visites fora d'aquests horaris.

Del 9 de desembre al 13 de febrer, tancat.

Estiu i Setmana Santa (del 15 de juny al 15 de setembre)

De dilluns a diumenge: de 10 h a 20 h.

Descans setmanal:

Tardor i hivern, dilluns i dimarts (excepte festius i ponts).