XII Fira d’Artesania de la Fusta i VIII Festa del Moble online

La Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble de la Sénia és un projecte que s’inicia l’any 2009.

La primera edició va adoptar el format de jornada, més que de fira, ja que juntament amb l’exposició de peces artesanes es van celebrar unes ponències relacionades amb l’artesania i l’ofici de fuster a la Sénia. El cert és que, amb aquesta jornada, moltes persones van mostrar interès en el projecte, fet que va ajudar a al creació de l’Associació d’Artesans de la Sénia.

Des de fa uns anys, la fira es complementa, amb la participació de la Federació de Comerciants del Moble, organitzant la Festa del Moble. Durant el cap de setmana de la fira, les botigues de mobles tenen obertes les seves portes, amb ofertes, descomptes i promocions especials per recordar que la Sénia segueix sent un important referent en aquest sector.

 

Per tant, estem orgullosos de que l’organització d’aquest esdeveniment de gran rellevància al municipi compte amb la col·laboració de diverses entitats locals, a les quals agraïm la seva implicació: Associació d’Artesania, Federació de Comerç del Moble (FECOMS), Col·lectiu d’Empresaris del Moble (CEMS), Centre d’Estudis Seniencs, CENFIM i Federació de Comerços (FECOSE)

Enguany, les difícils circumstàncies sanitàries que estem vivint amb la Covid-19, ens obliguen a buscar noves fórmules per a seguir gaudint dels diferents esdeveniments públics. En aquest sentit, tenim el plaer de presentar-vos una Fira diferent, online, més apropiada als nous temps, i adaptada a una pandèmia que hem de vèncer. Aquesta web, però, no neix només amb la voluntat de substituir puntualment la Fira, sinó que pretén ser una fórmula de futur per a ampliar-la i mantenir-la present al llarg de tot l’any, com a valor afegit també per a futures edicions i, al mateix temps, per a tenir presents les edicions passades.

Per això, us demanem que estigueu pendents a www.firadelafustaimoble.org

Salut i molta Fira!

Araceli Michavila Arnau
Regidora de Comerç, Indústria i Empresa