Butlleti setmanal

Un riu, un delta i dos contes pels sediments

Arriben dos contes en un sol llibre per fer gran la lluita pels sediments de l’Ebre. Nascut de la col.laboració entre Campanya pels sediments i Tatakua Coop amb el suport inicial de l’empresa Ace & Tate, los drets autorals i tots los beneficis d’aquest llibre se destinaran a la Campanya pels sediments que s’ha constituït com a associació ambientalista després d’haver-se inscrit al 2007 com a associació juvenil. La denominació actual de l’entitat és Associació Sediments mentre que originalment se va dir «Jóvens per la cultura i la sostenibilitat a les Terres de l’Ebre». Aquesta associació té l’objectiu de seguir impulsant la lluita per recuperar la terra presa del Delta de l’Ebre, juntant esforços amb altres entitats com SEO/BirdLife, Ecologistes en Acció o Plataforma en Defensa de l’Ebre. Lo projecte del llibre amb dos contes és una aposta per la pedagogia, pel treball de fons, que moltes entitats del territori com Tatakua coop venen realitzant amb les ebrenques i los ebrencs més menuts.

Per poder editar lo llibre aquestes organitzacions han llançat un projecte de finançament col·lectiu que ha assolit un 30% de l’objectiu final d’aconseguir 3500 ebros. Se tracta d’un conte doble per sensibilitzar i difondre la problemàtica de la present regressió i enfonsament del Delta de l´Ebre, amb la retenció dels SEDIMENTS als embassaments. Les dos organitzacions tenen una dilatada experiència en les lluites ambientals i en l’educació lliure, respectivament. En aquest sentit, són moltes les persones particulars i entitats privades i públiques que els han mostrat el seu suport només fer públic lo projecte. La primera d’aquestes entitats va ser l’empresa Ace & Tate que havia becat l’obra fotogràfica EQUILIBRIUM del fotògraf barceloní Coke Bartrina i que va contactar amb la Campanya pels sediments per donar suport a algun dels projectes del moviment social. Per veure lo treball de Bartrina i altres projectes finançats per Ace & Tate: https://www.aceandtate.com/es/journal/through-the-eyes/coke-bartrina-photographer

A la roda de premsa presentaran lo projecte les il·lustradores i escriptores amb performance de conta-contes per a les més menudes i menuts, a la vora del riu Ebre. Lo conte RIU DE XOCOLATE ha estat escrit i il·lustrat per Carme Pons, amb suport de continguts de Josep Juan. Lo conte RIU AMUNT, RIU AVALL ha estat escrit per Eva Campomar, il·lustrat per Elisa Bernat i amb el suport de continguts d’Andreu Carranza. Per a més informació sobre lo projecte i les recompenses als suports de finançament col·lectiu: https://www.verkami.com/projects/27229-un-riu-un-delta-i-dos-contes-pels-sediments

16es Jornades Musicals a l'ermita de la Pietat - Ulldecona

3 concerts que tindran lloc a l’Ermita de la Pietat els propers dies 26 de juliol, 30 d’agost i 20 de setembre. La 1a ja es coneguda amb el grans Dani Nel·lo “Los Saxofonistas Salvajes” + Goodfellah DJ , les altres dos es desvetllaran durant la roda de premsa amenitzada, com no podria ser d’altra forma, per GOODFELLAH DJ.

Tots els concerts estaran degudament adaptats a les mesures sanitàries derivades del maleït COVID-19 per a garantir tant la seguretat, com la millor experiència musical en directe per a totes/ts les assistents. Nou sistema de venda d’entrades únicament telemàtic amb www.holarumi.com i la possibilitat de poder gaudir dels concerts des de casa mitjançant live/stream.

Reprendre la programació no té només un component d’activisme cultural i de compromís ètic amb els moments crítics que està passant el sector. És molt més. Representa la voluntat d’adaptació als canvis des d’una perspectiva postdarwinista i mostra la capacitat d’acció tant de l’Ajuntament d’Ulldecona com dels agents culturals del territori per al territori.

Tres dates, tres concerts de 1a línia a un dels millors escenaris en molts de kilòmetres a la rodona sota la marca de garantia i experiència de les JMEP. I no ens quedem aquí. Les JMEP i l’EUFÒNIC festival uneixen forces el 30 d’agost amb dos propostes musicals totalment trencadores i a la vegada bizarres.

Més info a avericat@ulldecona.cat o al 617940317

Santa Magdalena de Polpis - Turisme Natural - Castell de Polpís

Santa Magdalena fomenta el turisme natural amb el Castell Polpís com a principal exponent

Santa Magdalena de Polpís s’ha convertit, en els últims anys, en un municipi que aposta clarament pel turisme natural, la seua privilegiada posició, a 3 km de la costa però en ple Parc Natural de la Serra d´Irta, a la comarca del Baix Maestrat, fan de Santa Magdalena un punt clau per als amants del senderisme. En aquest sentit, destaca com a element més representatiu del municipi i en ple paratge natural, el Castell Polpís, a 431 metres d’altitud.

La fortalesa s’alça sobre una antiga alcazaba àrab i aquesta, a la mateixa vegada, molt probablement sobre un antic poblat anterior, encara que d’això no queda constància arqueològica. A la fàbrica actual del castell encara queden restes, molt deteriorades, de l’antiga i original construcció àrab dels s. X i XI. Més tard, al llarg del s. XIII les diferents modificacions, primer de l’ordre de Calatrava i posteriorment del totpoderós orde del Temple, conferirien la seua fisonomia actual.

Amb la pacificació de la zona i les abusives condicions imposades pel Temple als seus habitants, Polpís es va despoblant gradualment. Amb la presa de possessió de l’emplaçament per part de l’orde de Montesa el castell de Polpís queda abandonat i el seu poblat original, extramurs al castell i del qual queden restes arqueològiques al costat d’aquest, descendeix a la plana, moment en el qual: comença la història de l’actual nucli urbà de Santa Magdalena l’any 1330 amb l’ordenament, per part de Pere de Thous, d’alçar església a causa del despoblament continu del lloc. En 1440 ja no queda ningú a la població.

El castell de Polpís, de tipologia montana i de planta irregular, està format per doble recinte i queda articulat entorn d’un pati que centralitza el conjunt. La seua superfície actual és de 2200 m². En els seus inicis va tindre una superfície aproximada de 1200 m² per a més tard ampliar-se en uns 1000 m² més aproximadament. En 1593 quan les possessions dels ordes religioso militars passen a formar part de la corona, el castell de Polpís era ja una ruïna. En l’actualitat, es conserven restes arquitectòniques al llarg del perímetre del recinte. En el seu costat est s’aprecien dos murs de l’època àrab, la porta d’accés en angle, protegida per la imponent torre de l’homenatge de planta rectangular, així com l’aljub. En el seu costat oest, el de pitjor estat de conservació, trobem les restes d’una torre de planta quadrada. Al costat del castell en el seu costat est es poden apreciar restes d’edificacions, que en el seu moment van albergar el nucli del primitiu poblat de Polpís.

Dins del recinte emmurallat, trobem també un arbust poc comú anomenat tramús del diable, molt utilitzat als castells medievals per a enverinar les puntes de les fletxes per la seua elevada toxicitat. Aquesta planta, posseeix unes característiques molt especials perquè perd les seues fulles en els primers dies de l’estiu per a tornar a brollar amb les primeres pluges de la tardor, una adaptació anomenada caducifòlia d’estiu, que li permet sobreviure en els duros i secs estius de la zona. També posseeix la particularitat de ser l’única planta pol·linitzada per ocells, també denominada pol·linització ornitòfila.

Existeixen en l’actualitat nombroses rutes senderistes i de Btt senyalitzades per a la pràctica esportiva, que fan del Castell de Polpís, un gran atractiu, sobretot per al turisme natural.

Agenda estiu 2020 - Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

TALLERS DE POESIA SOBRE L'AIGUA AL DELTA DE L'EBRE

DIES DELS TALLERS:

Dijous i divendres 30 i 31 de juliol (18:30h).
Dijous i divendres 13 i 14 d’agost (18:30h).
Dissabte i diumenge 5 i 6 de setembre (18:00h).

Lo projecte Poesia Surf i Kaiak i lo poeta Eduardo Margaretto s’uneixen per oferir tallers de poesia que se celebraran durant una sèrie de rutes en kaiak enmig de la Badia dels Alfacs. Margaretto serà lo professor i Josep Juan lo seu ajudant.

L’antropòleg i documentalista Josep Juan va iniciar les rutes de Poesia Surf i Kaiak al juny de 2019 oferint tastets de declamació poètica enmig d’espais naturals del Delta de l’Ebre durant episodis tant espectaculars com la posta de sol des de la Badia dels Alfacs amb la llum fonent-se darrera de la Serra del Montsià. Los banquets marins dels flamencs i lo seu vol enmig dels salts dels lliçals també formen part d’aquests escenaris. Altres actors són la Torre de Sant Joan, les muscleres, lo clima i la vida pròpia de la Badia.
 
Per la seua banda, Eduardo Margaretto és un poeta del món, amb arrels italianes però nascut a València i habitant de Barcelona i Madrid que s’ha convertit en un dels actors culturals destacats de Sant Carles de la Ràpita i les Terres de l’Ebre. Traductor, novel·lista, poeta i editor és un dels fundadors de l’associació Mar de fora des de la qual ha editat diversos llibres de poesia implicant desenes de poetes del territori i ha impartit tallers d’escriptura sobre terra.
Contra pronòstic enmig de l’era dels confinaments aquests emprenedors s’uneixen per oferir una oferta única que treballarà la teoria i la pràctica de diferents autors i corrents poètiques per tal de donar eines a les poetes participants per aumentar el seu ventall de recursos i eines creatives. Los tallers estan limitats a 11 places de kaiak i 2 de paddlesurf i segueixen les mesures de prevenció contra la covid-19. Justament la pandèmia serà un dels temes de reflexió i creació: 
 
Contra pronòstic enmig de l’era dels confinaments aquests emprenedors s’uneixen per oferir una oferta única que treballarà la teoria i la pràctica de diferents autors i corrents poètiques per tal de donar eines a les poetes participants per aumentar el seu ventall de recursos i eines creatives. Los tallers estan limitats a 11 places de kaiak i 2 de paddlesurf i segueixen les mesures de prevenció contra la covid-19. Justament la pandèmia serà un dels temes de reflexió i creació: 
 
DIES DELS TALLERS:
Dijous i divendres 30 i 31 de juliol (18:30h).
Dijous i divendres 13 i 14 d’agost (18:30h).
Dissabte i diumenge 5 i 6 de setembre (18:00h).

13 juliol 2020

La Xarxa surt al carrer! Ulldecona arrenca la temporada de La Xarxa amb teatre de carrer.

la-xarxa-surt-al-carrer/

06 juliol 2020

29 juny 2020

Exposició permanent

Tresors arqueològics

Visites concertades al
Poblat Ibèric Puig de la Nau

Dimecres, divendres i dissabtes a les 10 h
Inici de la visita al Mucbe
Duració total de la visita: 2 hores
Preu simbòlic: 2€ en concepte de donatiu pel manteniment del Poblat
Informació i reserves: Mucbe

  • Del 03/07 al 16/08/2020

Geografia del Terror «Ley de Fugas» als Ports i Maestrat

  • del 17/07 al 06/09/2020

Exposició fotogràfica «Barques de la Ribera» de Joan Gil

  • del 31/07 al 27/09/2020

«Lo que dicen las piedras» Nu Diaz (Núria Diaz)

+ Informació:
Mucbe
Tel. 964 460 448
correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org

23 juny 2020

Visites guiades al patrimoni de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, del 26 de juny al 13 de setembre

Per veure l’Hospital del Coll de Balaguer, el Petit Museu Escola Àster Antonio Bonet, el Molí de l’Oli i la Masia de Castelló

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat visites guiades al patrimoni per aquest estiu. En concret, del 26 de juny al 1de setembre, a l’Hospital del Coll de Balaguer; del 3 de juliol al 12 de setembre, al Petit Museu Escola Àster Antonio Bonet Castellana i al Poblat Hifrensa; i del 4 de juliol al 12 de setembre, al Molí de l’Oli de Vandellòs i al poble medieval de Castelló.

Aquestes visites s’oferiran en grups reduïts, d’un màxim de 10 persones; i respectant les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. L’ús de la mascareta serà obligatori per a les persones participants.

En les visites guiades a l’Hospital del Coll de Balaguer per al públic general, programades per als divendres, a les 19h; per als dissabtes, a les 12 h i a les 19 h; i per als diumenges, a les 12 h, s’hi mostrarà el centre de visitants, situat dins dels murs de l’antic hospital fortalesa, fundat per l’infant Pere d’Aragó l’any 1344 per defensar, assegurar i poblar el territori i el pas pel Coll. En aquest espai museogràfic s’hi expliquen les característiques i la història d’aquest conjunt monumental, origen del poble de l’Hospitalet de l’Infant.

En les visites guiades al Petit Museu Escola Àster Antonio Bonet, recomanades per a públic adult i previstes els dijous i dissabtes a les 19h i, es pot veure una rèplica d’una aula de l’antiga Escola Àster, obra de l’arquitecte racionalista Antonio Bonet Castellana; i fer un recorregut a peu pel Poblat Hifrensa, darrera colònia industrial de Catalunya, construïda a principis dels anys 70 per acollir les famílies dels treballadors de la central nuclear Vandellòs I. El valor del conjunt d’equipaments col·lectius i habitatges rau en una concepció modular i integrada en el paisatge, exemple únic al nostre país de l’obra de l’arquitecte racionalista.

Una experiència diferent es brindarà a les famílies en la visita anomenada “Quan el passat reviu: Castelló i el Molí de l’Oli de Vandellòs”, programada els dissabtes, de les 17 a les 20 h. Es tracta d’una visita guiada al centre d’interpretació de l’oli de Vandellòs que inclou un tast d’oli i un taller d’olis aromàtics; i un seguit de tallers d’oficis antics al poble medieval de Castelló, per donar a conèixer com vivien els avantpassats cent anys enrere. Es facilitarà el transport, perquè puguin gaudir de tota una tarda en plena natura.

Per participar en qualsevol de les visites guiades, caldrà fer una reserva prèvia a través del web www.culturaalabast.cat. Es donarà la possibilitat de fer visites concertades en cas de no convenir en les dates programades, per a grups de 5 a 10 persones.

Posada en servei del trenet turístic

La Regidoria de Turisme posarà en marxa el servei del trenet turístic el divendres 26 de juny, amb les mesures de seguretat per la Covid-19. Fins a l’11 de setembre, el trenet sortirà cada dia (menys els dilluns) de la Plaça de Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, a les 11.30, 12:30, 18:00; 19:00 i 20:00 hores i farà un recorregut pel poble. Els dimarts només circularà en horari de tarda.

Les persones usuàries hauran de dur mascareta obligatòriament i pagar 2 euros per adult i 1 euro per infant (de 4 a 10 anys). El trenet turístic serà gratuït per als nens i nenes de 0 a 3 anys i es desinfectarà després de cada recorregut.

+ Informació

Tel. 977 824 037
info@vandellos-hospitalet.cat

Façana de l’Hospital Coll de Balaguer

Visites guiades a l’Hospital del Coll de Balaguer

Molí d’oli de Vandellòs

Poble medieval de Castelló

Activitats estiu 2020 Museu de la Conca Dellà, Isona

Viatja en el temps amb el Museu de la Conca Dellà

Per aquest estiu, el Museu de la Conca Dellà, a Isona, proposa una gran varietat d’activitats per a que, petits i grans gaudeixin i descobreixin on i com van viure els darrers dinosaures d’Europa. Activitats per a tots els gustos que permetran entendre la història de la Conca a través del seu patrimoni arquitectònic, arqueològic, paleontològic i geològic.

El Museu convida a fer un viatge en el temps de 67 milions d’anys enrere, sense oblidar-se de fer parada pel camí per revelar també la història medieval present al territori.

Així, aquest estiu al Museu de la Conca Dellà no hi faltaran de forma regular les visites guiades al jaciment de petjades de dinosaure de Basturs i al jaciment d’ous de Suterranya, amb els guies especialitzats d’EUREKA SGN:

Visites guiades al jaciment de petjades de Basturs:

Juliol: Les visites es realitzaran diumenge 5, dijous 9,16 i 30, dissabte 25 a les 10h

Agost: Les visites es realitzaran dissabte 8, dijous 13 i 27, diumenge 23 a les 10h

Durada aproximada de dues hores.

Lloc de trobada al Museu de la Conca Dellà a Isona.

Preus: adults 9,50€, nens entre 8 i 14 anys 7,50€.

S’ha de fer reserva prèvia al Museu de la Conca Dellà, places limitades.

Recordeu portar mascareta, anar ben calçats, portar aigua, gorres, crema solar… (s’ha de caminar uns 20’ d’anada i 20’ de tornada)

La visita té inclosa l’entrada al Museu

 Visites guiades al Jaciment d’ous de dinosaure de Suterranya.

Juliol: Les visites es realitzaran dijous 2 i 23, diumenge 12 i dissabte 18 a les 10h

Agost: Les visites es realitzaran diumenge 2 i 16, dijous 6 i 20, dissabte 29 a les 10h

Durada aproximada de dues hores.

Lloc de trobada al Museu de la Conca Dellà a Isona.

Preus: adults 9,50€, nens entre 8 i 14 anys 7,50€.

S’ha de fer reserva prèvia al Museu de la Conca Dellà, places limitades.

Recordeu portar mascareta, anar ben calçats, portar aigua, gorres, crema solar… (s’ha de caminar uns 25’ d’anada i 25’ de tornada)

La visita té inclosa l’entrada al Museu

Tampoc faltarà la visita guiada a la peça estrella del Museu: Un coll de titanosaure de més de 5 metres de longitud pertanyent al dinosaure més gran trobat a Europa. Actualment s’està restaurant al magatzem del Museu, i la visita a aquesta singular resta paleontològica es durà a terme a diari, amb una durada de 30 minuts i gratuïta amb l’entrada al Museu. S’ha de fer reserva prèvia, places limitades.

Visites guiades a la restauració del Coll de Titanosaure d’Orcau.

De l’1 de juliol al 30 d’agost.

Les visites es realitzaran de dimarts a dissabte a les 12:30h, a les 13:30h i a les 17:30h i a les 18:30h. Els diumenges a les 12:30h i a les 13:30h.

Durada aproximada de trenta minuts.

Lloc de trobada al Museu de la Conca Dellà a Isona. S’ha de fer reserva prèvia, places limitades.

Visita gratuïta amb l’entrada al Museu

Enguany l’Esperanceta de Casa Gassia d’Esterri d’Àneu torna al Jussà per ensenyar, amb la seva particular sorneria, el Castell de Llordà. Així, amb les visites teatralitzades es podrà descobrir  l’imponent castell del segle XI d’una forma diferent i didàctica de la mà de d’aquest peculiar personatge.

Visites teatralitzades al Castell de Llordà.

Dissabte 4, dimecres 8, dissabte 11 de juliol a les 11h i a les 12:30h.

Dissabte 1 i 11 d’agost a les 11h i a les 12:30h.

Durada aproximada 60’

Preu: 7€ adults, 4€ de 8 a 14 anys – Imprescindible reserva prèvia al Museu de la Conca Dellà – 973 66 50 62

Places limitades

També es repetiran les visites guiades al Castell de Llordà i a l’Esglèsia de Sta. Maria de Covet, les quals posen en valor el patrimoni alt-medieval de la Conca.

Visites guiades al Castell de Llordà i a l’Església de Sta. Maria de Covet.

De l’1 de juliol al 30 d’agost.

Les visites es realitzaran tots els dimarts i divendres a les 11h Llordà i a les 12:15h Covet

Durada aproximada 45’

Lloc de trobada al mateix Castell o a l’església de Covet.

S’ha de fer reserva prèvia al Museu de la Conca Dellà, places limitades.

Preu per persona de 4€.

Del 30 de juliol al 2 d’agost us esperem al 5è Festival de Senderisme Vall Fosca Pirineus, una oportunitat per descobrir els paisatges de la Vall Fosca a partir de caminades amb guies locals, tast producte de la zona i altres activitats que faran del festival una experiència molt especial!

L'Ametlla de Mar sempre amb tu

.

Amposta. Un estiu a la fresca ompliràUn estiu a la fresca omplirà amb prop d’una setantena d’activitats els mesos de juliol, agost i setembre

El programa #sonenlesterrasses vol apropar els grups de música, DJ i artistes als bars i restaurants

La bandera blava tornarà a onejar a la platja de les Avellanes, a la de Cap-Roig i al Club Nàutic de l'Ampolla

L’Ajuntament de l’Ampolla posa en marxa un seguit de mesures per garantir la seguretat i el distanciament social a les platges de l’Ampolla amb la mínima molèstia per als banyistes.

Les platges de les Avellanes i Cap-Roig i el Club Nàutic Ampolla renoven la bandera blava. Com cada any, el tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental ha atorgat aquesta distinció. Aquest guardó de prestigi mundial valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i, als ports, una excel·lent gestió ambiental.

En l’edició d’enguany es presentava un doble repte afegit als criteris habituals de serveis, accessibilitat i seguretat: el temporal Glòria i les mesures derivades de la pandèmia del coronavirus. Ara bé, les dues platges de l’Ampolla premiades amb la Bandera Blava, així com el Club Nàutic Ampolla han complit amb tots els requisits que avaluava el tribunal i han revalidat de nou aquesta distinció.

D’altra banda, ja s’estan enllestint les mesures per garantir la seguretat i el distanciament social a les platges de l’Ampolla amb la mínima molèstia per als banyistes. L’Ajuntament de l’Ampolla començarà a implantar en els pròxims dies un seguit de normes sanitàries per al bon ús d’aquests espais.

Els i les banyistes trobaran aquestes mesures als cartells que hi haurà ubicats als accessos de totes les platges del municipi. D’aquesta manera, per preservar la salut de la ciutadania es limitarà l’aforament segons la capacitat de cada platja, i s’intentarà que les persones, sempre que les dimensions de la platja ho permetin, es posin a
prendre el sol a partir dels sis metres des d’on trenca l’aigua, facilitant així el passeig per la vora del mar.

Tanmateix, es recordarà la importància de guardar la distància de 2 metres entre les persones que hi hagi a la sorra, en els esports individuals i en el bany recreatiu, i s’informarà que la distància entre para-sols ha de ser de 4 metres. Pel que fa a les dutxes i als rentapeus, estarà permès el seu ús, però limitat a un usuari a la vegada.

En el cas que la platja tingui carril de sortida d’embarcacions, es donarà preferència de pas a les embarcacions que entren de mar a la sorra, per evitar encreuaments on no es puguin respectar els 2 metres.

«A més a més, s’incrementarà la vigilància per part de la Policia Local a les platges per evitar possibles aglomeracions. Respecte al control de l’aforament, es realitzarà amb el suport dels vigilants de la Creu Roja i, en cas que estigui l’aforament complet, s’informarà en els accessos que la platja no admet més banyistes», explica Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla.

VINSEUM - Portes obertes al museu fins el 31 de juliol

Visita’ns

#Tornemalsmuseus 


Al museu estem molt contents de retornar a la normalitat i per celebrar-ho la visita a l’exposició permanent serà gratuïta per a tothom fins el 31 de juliol.

Aprofita i vine a descobrir per primera vegada o de nou el Museu de les Cultures del Vi  de Catalunya!

Us recomanem la reserva prèvia online a entrades.vinseum.cat

.

VINSEUM - Visita al museu amb #brindisderetrobament

Visita a l’exposició permanent + copa de vi + tapa: 4 €

VINSEUM vol celebrar el retrobament amb el seu públic, i per això ofereix  una visita especial, amb #brindisderetrobament final  inclòs.

Es tracta d’una  promoció especial  que permet visitar el museu i gaudir en acabar d’una copa de vi (a escollir entre blanc, rosat, negre o cava) o de most + una tapa (secallona, formatge…) a la Taverna del VINSEUM.

Aquesta promoció estarà disponible fins el 31 de juliol de dimarts a diumenge a un preu únic de 4 € per persona.

 Només serà vàlida per a taules completes.

D’aquesta manera, el museu s’uneix a l’activitat que la Taverna de VINSEUM ja està duent a terme des del 19 de maig, amb l’objectiu d’oferir un espai per al gaudi, la cultura i el vi, tot amb plenes garanties i seguretat.

COMPRA ONLINE