Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

General

Centre Hípic

Descripción

Estamos situados en plena naturaleza, en un enclave de bosques y montañas, ideal para realizar rutas a caballo.

Contamos con caballos propios de todos los niveles y realizamos clases de hípica impartidas por profesionales con muchos años de experiencia. Pupilajes y cesiones de caballos.

Además, se llevan a cabo muchas otras actividades como paseos en pony para los más pequeños, gincanas, casales, concursos y mucho más!!

¡¡No dude en llamarnos o visitarnos!!

DirecciónCamí Can Corbera , s/n
Teléfono626 07 90 45
Webwww.hipicacanbuimira.com/
Instagramhttps://www.instagram.com/explore/tags/hipicacanbuimira/
Visitas: Subir

Sant Quirze del Vallès

Sant Quirze del Vallès

Patrimonio Cultural

Casa de Cultura Vila-Puig

Imatge Casa de Cultura Vila-Puig
Casa natal del Pintor Vila-Puig que avui és una casa museu i un espai polivalent que acull exposicions.

La Patronal

Edifici de titularitat municipal d'estil modernista. Data de l'any 1922 i actualment hi tenen lloc diferents manifestacions artístiques com ara obres de teatre o concerts.
Imatge exterior biblioteca municipal
La Biblioteca Municipal és un dels centres neuràlgics de la cultura a Sant Quirze del Vallès.

Patrimonio Natural

Paisatge i natura

La Serra de Galliners
Sant Quirze del Vallès és un municipi amb una gran riquesa natural, que té el seu màxim exponent en la Serra del Galliners, un espai natural forestal que ocupa més de la meitat de la superfície municipal i que vertebra l’anomenada Via Verda del Vallès, corredor biològic entre els parcs de Sant Llorenç del Munt i Collserola.
El mirador de Can Barnola
El mirador de Can Barnola està situat a la cruïlla entre el camí dels Monjos i el camí de can Barnola, a 295 metres sobre el nivell del mar, sobre la carena de la serra de Galliners. Ofereix una bona panoràmica en direcció est i nord i, a banda del vessant de la serra, es divisa el nucli urbà de Sant Quirze així com la població veïna de Sabadell. Al fons, es veuen els massissos del Montseny i de Sant Llorenç del Munt.
El mirador del Pujol Blanc
El mirador del Pujol Blanc, prop de la cruïlla entre els camins dels Monjos, de Sant Feliuet i de la Font dels Caçadors, a 317 metres sobre el nivell del mar és el punt més alt de la serra de Galliners. Aquest punt ofereix una panoràmica excel•lent en totes les direccions sense obstacles visuals. Des d’aquí es divisa, a banda de la carena i els vessants de la serra, tota la plana del Vallès i els massissos muntanyosos que l’envolten, Sant Llorenç, Collserola, Montserrat i el Montseny.
Si caminem per algun dels senders del municipi, descobrirem un paratge típicament mediterrani, amb boscos predominantment de pi, encara que les espècies autòctones com l’alzina i el roure comencen a tenir una presència important.
Fauna Pel que fa a la fauna, la Serra acull principalment petits mamífers i rèptils com ara els esquirols o els conills. Quant a les aus, hi predominen els abellerols, els pit-roigs i les gralles, tot i que també s’han trobat algunes espècies de mussols.

P. Arquitectónico

Sant Feliuet de Vilamilans

ermita de Sant Feliuet de Vilamilans
Ermita del segle  XI.
Església de Sant Quirze i Santa Julita
Els orígens d'aquesta parròquia daten de l'any 1114 i els estils que podem trobar-hi actualment són molt variats, des del gòtic a l'actualitat, passant pel barroc.
Torre Julià
Aquest edifici és una mostra de les torres modernistes de la zona de les Fonts i avui és el centre cívic d'aquest nucli.

Leer más

Especialidades

A tot aixo sortides organiztem rutes a cavall.

1h y 30 minuts mes bono gratuit de 30 min de clases equitacio*. 30€
(*es un bono que regalem de 30min de clase gratis per fer un altre dia sota reserva previa)
2h y 30 min mes picnic per la montaña. 45 €

Dintre el preu s'inclou: monitor/guia,seguro ,casc i explicacio amb prova a la pista.

Horarios

De martes a domingo de 9.00 a 19.00h