Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Olivella

OlivellaAl bell mig del massís del Garraf, i a tocar del Parc del Garraf, entre vinyes i margallons es troba el pintoresc poble d’Olivella. El municipi d’Olivella el componen el poble, diverses masies i sis urbanitzacions on hi viuen la major part deis seus habitants, en un paisatge acollidor i equilibrat. Moltes de les antigues

Patrimonio Cultural

El poble d’Olivella.

Situat a 211 m d’altitud i damunt un turonet, el Puig Cabot, les seves cases formen agrupacions al voltant de la casa de la vila i l’Església Nova, parròquia dedicada a Sant Pere i Sant Feliu, edificada ais voltants del 1430, al costat mateix del Castell Nou.

Patrimonio Natural

Parc del Garraf

La meitat del terme municipal d’Olivella forma part del Parc del Garraf, un lloc ideal per els qui estimen la natura. El paisatge de cims arrodonits i vessants escarpades banyades per la mar mediterrània el fan únic a tot el Principat. PARC DEL GARRAF-1 Dins del Parc s’hi troba l’Escola de Natura de Can Grau. A Can Grau també hi ha l’Observatori Astronòmic del Garraf, i al mateix poble d’Olivella hi ha el Centre d’Informació del Parc del Garraf, des d’on es poden realitzar rutes guiades i adquirir productes artesans i naturals. margallo

P. Arquitectónico

L’antic Castell Vell d’Olivella.

Documentat com el “Castrum Olivella”, es construí l’any 992 dalt d’un turó menut i punxegut de 303 m, el Puig Molí, des d’on es domina tota la vista del municipi. Segurament va formar part del dispositiu defensiu en el procés de la reconquesta. Les seves restes son coronades per una torre circular del segle XVIII. foto-6

L’Església del Castell Vell d’Olivella.

Al segle XIII, situada prop del Castell Vell, es construí aquesta petita església d’estructura romànica tardana, d’una sola nau de planta rectangular amb l’absis llis i la porta de la façana orientada al migdia.

Jafra.

Aquesta antiga baronia enmig del Parc del Garraf, conserva encara les runes del conjunt de masies que en formaven part, i que constituïen el segon nucli habitat d’Olivella. Les restes de d’església de Santa Maria son testimoni del pes de Jafra a l’Olivella d’aquella època.
ermita-sta-maria-jafra jafra

El Palau Novella.

Aquesta antiga casa d’indianos està situada en el Parc del Garraf. Fou construïda el 1892 per Pere Doménech i Grau, i recull una mescla d’estils arquitectònics. L’excentricitat del projecte i el luxe d’aquesta colònia agrícola crea nombroses fantasies populars sobre aventures amoroses i extravagàncies de l’indret. Actualment hi viu una comunitat budista.

Leer más

Especialidades

Un dels seus principals atractius és l’existència de tres menjadors independents. En el més petit tenim una capacitat d’entre 12 i 22 persones en una sola taula rodona, en el mitjà de 40 persones en una sola taula ovalada i en el menjador principal s’hi realitzen convits de fins a 120 persones.

Ofertas

A més, disposem d’un apartament turístic amb capacitat per a 4/6 persones.

Horarios

Divendres i dissabtes de 13:00 a 16:00 i de 21:00 a 23:00
Diumenges i festius de 13:00 a 16:30
De dilluns a dijous tancat (obertura en exclusiva per grups)
Vacances tot el mes de setembre i el 25 de desembre.