Availability

We are sorry, there are no rooms available at this accommodation at the moment

Móra d'Ebre

Móra dMóra d’Ebre es troba situada a la riba dreta de l’Ebre, entre el pas de l’Ase i el de Barrufemes, al centre de l’anomenada cubeta de Móra. La vila és la capital de la comarca de la Ribera d’Ebre i s’estén al llarg de 48 km2, on viuen més de 6.000 persones. S’arriba a Móra

Patrimonio Cultural

Entre els edificis d'interès històric-artístic podem veure dalt, al cim d'un turó, damunt del riu Ebre, les restes del castell de Móra, d'origen islàmic, casa dels Entença i dels Ducs de Cardona. Actualment encara en resten les muralles exteriors i dues torres, d'entre les que destaca la torre fusellera.

Patrimonio Natural

A la vora del riu, podrem gaudir de diferents llocs de lleure (l’Aubadera i l’illa), condicionats i arranjats, on es pot contemplar el bosc de ribera, els paratges naturals de l’Ebre i una panoràmica de la vila amb el pont d’arcades al fons (que hom identifica amb la vila).

P. Arquitectónico

L’església prioral de Sant Joan Baptista es troba ubicada a la plaça de Baix on hi havia hagut el primer port fluvial, la primera barca. La plaça acull també la casa de la vila. A la plaça de Dalt, situada al centre de Móra d’Ebre, hi ha l’estàtua dedicada a l’escultor fill de la vila Julio Antonio, obra realitzada pel també escultor morenc Santiago Costa, i la Casa Montagut, setcentista. El convent de les Mínimes, construït l’any 1883 i fundat per sor Filomena Ferrer, filla de l’escultor Fèlix Ferrer de Móra d’Ebre, és un altre dels edificis que es poden veure Cal visitar també la Sala d’exposicions Julio Antonio, ubicada als baixos del solar de la casa on va néixer l’artista. Sortint del nucli urbà visitarem el paratge de Sant Jeroni, lloc d’acampada i de lleure, on es troben les ermites de Sant Jeroni i Santa Madrona, i el monument a la sardana de Joan Segú, tot sota l’ombra dels xiprers centenaris, al peu de la Picossa (496m)

Leer más

Especialidades

Laboral - Fiscal - Comptable - Jurídica

Protecció de Dades - Assegurances

Gestoria Administrativa - Gestió Documental

Consultoria de Màrketing i Comunicació

Horarios

de dilluns a dijous de 09:30 a 13:00 h i de 17:00 a 20:00 h

divendres de 09:30 a 13:00 h